Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Faceland | Utrecht
Franciscusdreef 38C, 3565 AC Utrecht
Bekijk praktijkgegevens
Prijzen
 • Botox en fillers
  Botuline Toxine, hyaluronzuur filler en Radiesse behandelingen voor volumeherstel.
  Op aanvraag
 • Ooglidcorrectie
  Bovenooglidcorrectie om hangende oogleden te verwijderen, uitgevoerd door een ervaren BIG-geregistreerde arts of Physician Assistant met kwaliteitsregisternummer. Dit is een totaalprijs voor beide ogen.
  385,00
 • Borstvergroting
  Met Motiva implantaten (Mentor implantaten ook mogelijk voor €2.450,-). Let op, de prijs is exclusief de DBIR (Dutch Breast Implant Registry) kosten van €60,-.
  2450,00
 • Borstlift
  Kleine of grote borstlift met of zonder implantaat.
  1390,00
 • Schaamlipcorrectie
  Correctie van de binnenste schaamlippen, uitgevoerd door een ervaren BIG-geregistreerde arts of Physician Assistant met kwaliteitsregisternummer.
  485,00
 • Borstverkleining
  Het verkleinen van de borsten d.m.v. teveel aan huid- en klierweefsel te verwijderen door een plastisch chirurg. Je komt in aanmerking voor een vergoeding van de zorgverzekeraar wanneer de cupmaat een E of groter is.
  3250,00
 • Liposuctie
  Het verwijderen van plaatselijke vetophopingen door een plastisch chirurg.
  2250,00
 • Prothesewissel
  Met Motiva of Mentor implantaten vanaf €2.450,-. Let op, de prijs is exclusief de DBIR (Dutch Breast Implant Registry) kosten van €60,-.
  2490,00
 • Facelift
  Het verwijderen van overtollige huid in het gezicht/de hals. Mini facelift mogelijk voor €2.275,- en een volledige facelift vanaf €5.750,-. Beide uitgevoerd door een plastisch chirurg.
  2275,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Charlotte Franke heeft eerst aan de Universiteit van Amsterdam communicatiewetenschap gestudeerd. Hierna heeft zij gelukkig besloten om alsnog haar hart te volgen en geneeskunde te gaan studeren aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. De interesse van Charlotte ging al snel uit naar reconstructie, herstel en verfraaiing binnen de plastische chirurgie. Hierop heeft zij zich dan ook voornamelijk gefocust.

Tijdens het opereren kwamen haar kwaliteiten vooral tot uiting in handvaardigheid, creativiteit en oog voor detail. Toen ze in aanraking kwam met de cosmetische geneeskunde spraken de werkzaamheden en het vrolijke karakter van zowel de omgeving als het contact tussen arts en cliënt haar direct aan!

Om zich tot een goede allround arts te ontwikkelen heeft Charlotte bijna 3 jaar met veel plezier in het ziekenhuis gewerkt bij de afdelingen chirurgie (Tergooi Hilversum/Blaricum) en plastische chirurgie (OLVG Oost/West Amsterdam). Naast dat ze daar het laatste jaar diverse huid- en handoperaties zelfstandig heeft uitgevoerd, heeft deze ervaring ook bijgedragen aan een beter inzicht in cosmetische ingrepen en injectables. ‘Wat mij betreft is het samen met de cliënt alle wensen, verwachtingen en mogelijkheden bespreken in een ontspannen sfeer het belangrijkste om tot het beste resultaat te komen.’

‘De keuze viel op Faceland omdat zij mij de mogelijkheid bieden om mijn twee passies binnen de geneeskunde te combineren; cosmetiek en chirurgie. Daarbij wilde ik graag werken in de stimulerende omgeving van een jong en ambitieus bedrijf dat staat voor de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Het grote, enthousiaste team maakte het plaatje compleet.’

In haar vrije tijd houdt Charlotte van muziek, (portret)fotografie, Spanje, winkelen, koken, interieur, spreekt zij graag af met familie en vrienden en is ze regelmatig op de tennis- en padelbaan te vinden.

Plastisch chirurg Utrecht - Charlotte Franke - Faceland | Utrecht
Plastisch chirurg Utrecht - Charlotte Franke - Faceland | Utrecht
Plastisch chirurg Utrecht - Charlotte Franke - Faceland | Utrecht
Plastisch chirurg Utrecht - Charlotte Franke - Faceland | Utrecht
Plastisch chirurg Utrecht - Charlotte Franke - Faceland | Utrecht