Plastisch chirurg Nijmegen - Mike-Stephen Tromp - Faceland | Nijmegen

Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak
Faceland | Nijmegen
Grote Markt 17, 6511 KA Nijmegen
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Mike-Stephen heeft de studie geneeskunde gevolgd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tijdens zijn coschappen heeft hij zich met name gefocust op de chirurgie. Ook zijn wetenschappelijk onderzoek betrof dit vakgebied. Hij heeft zich vervolgens meer gefocust op de mond-kaak-aangezicht chirurgie. Tijdens zijn laatste jaar van zijn coschappen heeft hij hierbij stage gelopen. Daarnaast heeft hij ook in Ghana (Afrika) gewerkt om ervaring op te bouwen in dat vakgebied. Na zijn studie heeft hij een jaar op de spoedeisende hulp gewerkt waar hij veel ervaring heeft opgedaan op het gebied van kleine chirurgische ingrepen en ingrepen van het mond-kaak-aangezicht gebied.

Tijdens de opleiding begon hij steeds meer te realiseren hoe belangrijk het aangezicht is voor een persoon om goed te kunnen functioneren in de maatschappij. Hierdoor begon hij steeds meer passie te ontwikkelen voor de cosmetische geneeskunde met als doel cliënten te behandelen en ondersteunen om zich op hun best te voelen met als gevolg meer zelfvertrouwen en succes in hun leven.

”Na mijn ervaring bij de spoedeisende hulp ben ik naar Faceland overgestapt waar ik graag samen met cliënten haalbare verwachtingen bespreek voor een optimale behandeling met daarnaast veel oog voor veiligheid en comfort.”

Lees meer Lees minder
Plastisch chirurg Nijmegen - Mike-Stephen Tromp - Faceland | Nijmegen

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.Deze specialist is ook werkzaam bij:
© 2022 Solvo B.V.