Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Faceland | Nijmegen
Grote Markt 17, 6511 KA Nijmegen
Bekijk praktijkgegevens
Deze specialist is ook werkzaam bij:

Over de specialist

Arts Merel Laboyrie heeft de opleiding geneeskunde gevolgd aan de Universiteit van Maastricht. Tijdens de opleiding werd haar interesse voor de esthetiek binnen de medische wereld steeds meer aangewakkerd. Zo liep ze meerdere stages bij cosmetisch artsen. Ze heeft haar laatste stage, het zogenaamde senior co-schap, binnen de algemene- en plastische chirurgie gelopen. In het kader van haar afstuderen heeft ze ook wetenschappelijk onderzoek gedaan bij de plastische chirurgie.

Na haar afstuderen heeft ze zich meteen gespecialiseerd als cosmetisch arts en is ze begonnen bij Faceland. Ze hecht er veel waarde aan om haar kennis up-to-date te houden en hiervoor bezoekt ze dan ook geregeld workshops, trainingen en symposia. Klanttevredenheid heeft ze hoog in het vaandel staan, ze neemt de tijd voor klanten om vragen te beantwoorden en samen tot een gepaste behandeling te komen met een mooi en natuurlijk resultaat als doelstelling.

Plastisch chirurg Nijmegen - Merel Laboyrie - Faceland | Nijmegen

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.