Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Faceland | Nijmegen
Grote Markt 17, 6511 KA Nijmegen
Bekijk praktijkgegevens
Deze specialist is ook werkzaam bij:

Over de specialist

Arts Gitta Overdevest heeft haar studie Geneeskunde succesvol afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze heeft haar laatste coschap Tropen in Tanzania gedaan. Na haar afstuderen heeft zij een jaar op de spoedeisende hulp gewerkt, waar ze veel praktische ervaring heeft opgedaan op het gebied van kleine chirurgische ingrepen en acute geneeskunde. Hierna heeft zij bij de psychiatrie gewerkt en cliënten met psychotische klachten ondersteund in hun herstelproces. De communicatie met cliënten vond Gitta Overdevest heel leuk en uitdagend, maar omdat zij de praktische kant van het arts zijn miste heeft zij de overstap gemaakt naar de cosmetische geneeskunde. Een specialisme waar zij praktisch bezig kan zijn met oog voor detail en een goede communicatie van essentieel belang is.

‘’Ik vind het heel belangrijk om door middel van goede communicatie en uitleg een optimaal resultaat te behalen waarmee de klant tevreden is.’’

Gitta Overdevest vindt het naast haar werk leuk om yoga te beoefenen, te sporten en ook houdt ze ervan om als reisbegeleidster avontuurlijke reizen te maken.

Plastisch chirurg Nijmegen - Gitta Overdevest - Faceland | Nijmegen