Plastisch chirurg Lelystad - Werner Beekman - BeekmanKlinieken Lelystad
BeekmanKlinieken Lelystad
Middendreef 273, 8233 GT Lelystad
1e etage
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Dr. Werner Beekman studeerde Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.
Na zijn specialisatie tot plastisch chirurg in het Academisch Ziekenhuis van de Vrije Universiteit in Amsterdam (1996) vestigde hij zich aansluitend in Ziekenhuis Hilversum, tegenwoordig onderdeel van Tergooi Ziekenhuizen. Tevens was hij verbonden aan de Van Linschoten Specialisten. Sinds 1 januari 2011 heeft Dr. Werner Beekman zich volledig gevestigd in de Van Linschoten Specialisten. Hij promoveerde in 1999 (VU Amsterdam) op het onderwerp siliconen borstprothesen waarin feiten en fabels betreffende borstprothesen duidelijk in beeld zijn gebracht.

Vervolgens heeft hij innoverende technieken ontwikkeld op het gebied van borstvergroting met anatomische prothesen. Borstvergroting d.m.v. injectie van eigen lichaamsvet is de laatste ontwikkeling binnen zijn praktijk. Zijn overige aandachtsgebieden zijn de esthetische en handchirurgie. Zijn esthetische ervaring reikt van gelaatscorrecties als ooglidcorrecties en een face-halslift procedure tot buikwandplastieken en liposculptuurs. Als lid van de Nederlandse vereniging van handchirurgie kunnen door hem alle voorkomende handchirurgische problemen op het gebied van zenuwen, pezen en botten worden behandeld. Dr. Werner Beekman is Key Opinion Leader van bedrijven die hoog kwalitatief plastisch chirurgische implantaten en producten ontwikkelen zoals Allergan en Baxter. Op basis van zijn uitgebreide ervaring met de esthetiek van de borst heeft Dr. Werner Beekman het Breast Expert Centre opgericht en houdt hij voordrachten en workshops op internationaal niveau.

Lidmaatschappen:

· Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC)

· Nederlandse Vereniging voor Aesthetische Chirurgie

· Nederlandse Vereniging voor handchirurgie

· Nederlandse Vereniging voor Reumachirurgie

Lees meer Lees minder
Overeenkomsten met:

Avéro Achmea FBTO Zilveren Kruis Aevitae (Avéro Achmea) De Friesland Zorgverzekeraar Interpolis ZorgActief Pro Life ZieZo van Zilveren Kruis

Plastisch chirurg Lelystad - Werner Beekman - BeekmanKlinieken Lelystad

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.© 2021 Solvo B.V.