BeekmanKlinieken Lelystad
Middendreef 273, 8233 GT Lelystad
Wegens verbouwing bevind de BeekmanKlinieken zich in de kelder van het gebouw.
Bekijk praktijkgegevens
Deze specialist is ook werkzaam bij:

Over de specialist

Begin juni is Shai Fortuin bij de BeekmanKlinieken als zelfstandig plastisch chirurg begonnen. Zijn speciale aandachtsgebieden zijn behandeling van huidkanker, borstreconstructies en correcties na fors gewichtsverlies. Daarnaast voert dokter Fortuin veel hand, pols en cosmetische operaties uit.

Shai deed zijn studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam (AMC/UvA) in 2008. Na zijn studie voltooide hij stages Plastische Chirurgie bij Yale University en New York University in de Verenigde Staten.

Vervolgens is hij werkzaam geweest op de afdelingen Plastische Chirurgie van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam, het Catharina ziekenhuis in Eindhoven, het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven en het Sint Anna Ziekenhuis in Geldrop.

Van 2011 tot 2017 is hij opgeleid tot Plastisch, Reconstructief, Cosmetisch en Handchirurg in het AMC, het Nederlands Kanker Instituut Antoni van Leeuwenhoek (NKI-AvL), het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk en het Spaarne Gasthuis in Haarlem. Tijdens zijn opleiding was hij bestuurslid van de nationale Junior Vereniging Plastische Chirurgie (JVPC). Ook volgde hij meerdere nationale en internationale cursussen.

Shai Fortuin is auteur en coauteur van meerdere wetenschappelijke artikelen en heeft samen met zijn vader en broers het medisch kinderboek "Hoe weet een aspirientje waar de pijn zit?" geschreven. Hij is officieel Fellow van de European Board of Plastic, Reconstructive en Aesthetic Surgery (EBOPRAS) door hiervoor de vereiste examens te behalen en is tevens lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC).

Overeenkomsten met:

Avéro Achmea FBTO VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) De Friesland Zorgverzekeraar Interpolis ZorgActief OZF Achmea Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen

Plastisch chirurg Lelystad - Shai Fortuin - BeekmanKlinieken Lelystad