Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Faceland | Groningen
Lunettenhof 2, 9723 KA Groningen
Bekijk praktijkgegevens
Deze specialist is ook werkzaam bij:
Prijzen
 • Botox en fillers
  Botuline Toxine, hyaluronzuur filler en Radiesse behandelingen voor volumeherstel.
  Op aanvraag
 • Ooglidcorrectie
  Bovenooglidcorrectie om hangende oogleden te verwijderen, uitgevoerd door een ervaren BIG-geregistreerde arts of Physician Assistant met kwaliteitsregisternummer. Dit is een totaalprijs voor beide ogen.
  385,00
 • Borstvergroting
  Met Motiva implantaten (Mentor implantaten ook mogelijk voor €2.450,-). Let op, de prijs is exclusief de DBIR (Dutch Breast Implant Registry) kosten van €60,-.
  2450,00
 • Borstlift
  Kleine of grote borstlift met of zonder implantaat.
  1390,00
 • Schaamlipcorrectie
  Correctie van de binnenste schaamlippen, uitgevoerd door een ervaren BIG-geregistreerde arts of Physician Assistant met kwaliteitsregisternummer.
  485,00
 • Borstverkleining
  Het verkleinen van de borsten d.m.v. teveel aan huid- en klierweefsel te verwijderen door een plastisch chirurg. Je komt in aanmerking voor een vergoeding van de zorgverzekeraar wanneer de cupmaat een E of groter is.
  3250,00
 • Liposuctie
  Het verwijderen van plaatselijke vetophopingen door een plastisch chirurg.
  2250,00
 • Prothesewissel
  Met Motiva of Mentor implantaten vanaf €2.450,-. Let op, de prijs is exclusief de DBIR (Dutch Breast Implant Registry) kosten van €60,-.
  2490,00
 • Facelift
  Het verwijderen van overtollige huid in het gezicht/de hals. Mini facelift mogelijk voor €2.275,- en een volledige facelift vanaf €5.750,-. Beide uitgevoerd door een plastisch chirurg.
  2275,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Haar masterscriptie heeft ze op de chirurgie afdeling afgerond en daarnaast heeft ze de laatste 6 maanden van haar opleiding op de dermatologie gewerkt. Na haar opleiding wist Nicoletta precies wat ze wilde worden, cosmetisch arts! Wat zij leuk vindt aan dit beroep is dat ze praktisch bezig kan zijn en daarnaast in samenspraak met de patiënt kan kijken wat voor resultaat er behaald kan worden op een minimaal invasieve manier! Nicoletta vindt het fijn om tijd voor iemand te nemen en zo duidelijk te krijgen wat iemand zijn wensen zijn om dit vervolgens te combineren met haar ervaring en kennis om zo het beste resultaat te behalen, iedereen is uniek.

“Mijn eigenschappen: perfectionistisch, eerlijk, vriendelijk, vrolijk. Ik vind het belangrijk dat alles bespreekbaar kan worden gemaakt en dat iemand zich vrij en op zijn gemak voelt in de behandelkamer! Het doel van mijn behandelingen is een mooie frisse, natuurlijke uitstraling te creëren, passend bij de wensen van de patiënt. Daarnaast voor sommige mensen hun zelfvertrouwen weer terug te brengen of te verbeteren, zodat iemand weer kan stralen en de buitenwereld dit kan zien!”, aldus Nicoletta.

Plastisch chirurg Groningen - Nicoletta Daniolos - Faceland | Groningen