Plastisch chirurg Groningen - Madeeha Khan - Faceland | Groningen
Plastisch chirurg Groningen - Madeeha Khan - Faceland | Groningen

Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak
Prijzen
 • Botox en fillers
  Botuline Toxine, hyaluronzuur filler en Radiesse behandelingen voor volumeherstel.
  Op aanvraag
 • Ooglidcorrectie
  Bovenooglidcorrectie om hangende oogleden te verwijderen, uitgevoerd door een ervaren BIG-geregistreerde arts of Physician Assistant met kwaliteitsregisternummer. Dit is een totaalprijs voor beide ogen.
  425,00
 • Schaamlipcorrectie
  Correctie van de binnenste schaamlippen, uitgevoerd door een ervaren BIG-geregistreerde arts.
  550,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk
Faceland | Groningen
Lunettenhof 2, 9723 KA Groningen
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Madeeha Khan is 33 jaar en is moeder van twee kinderen. Ze heeft haar studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam in 2015 succesvol afgerond. Na het behalen van haar artsendiploma is ze gaan werken in de psychiatrie. Het lichaam staat uiteraard niet los van de geest, steeds weer ziet ze hoe het uiterlijk impact heeft op het innerlijk en vice versa. Madeeha wil mensen graag helpen door hun eigen schoonheid te verfraaien en hiermee dat kleine stukje onzekerheid weg te nemen.

Naast haar school en opleiding geneeskunde heeft Madeeha altijd veel aandacht gehad voor esthetiek. Haar profielwerkstuk op het VWO ging over de Dr. Stephen Marquardt Mask, een wiskundig berekend masker die de perfecte gezichtsverhoudingen aangeeft voor de ultieme schoonheid.

Faceland spreekt haar in het specifiek zo aan vanwege de gunstige prijs kwaliteit verhouding. ”Dankzij Faceland zijn cosmetische behandelingen toegankelijker geworden voor iedereen. En daarmee staan wij als behandelaar dichter bij de gewone burger!”

Lees meer Lees minder
Plastisch chirurg Groningen - Madeeha Khan - Faceland | Groningen
Plastisch chirurg Groningen - Madeeha Khan - Faceland | Groningen

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.© 2021 Solvo B.V.