Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Faceland | Eindhoven
Dr. Holtroplaan 5a, 5652 XR Eindhoven
Bekijk praktijkgegevens
Deze specialist is ook werkzaam bij:
Prijzen
 • Botox en fillers
  Botuline Toxine, hyaluronzuur filler en Radiesse behandelingen voor volumeherstel.
  Op aanvraag
 • Ooglidcorrectie
  Bovenooglidcorrectie om hangende oogleden te verwijderen, uitgevoerd door een ervaren BIG-geregistreerde arts of Physician Assistant met kwaliteitsregisternummer. Dit is een totaalprijs voor beide ogen.
  385,00
 • Borstvergroting
  Met Motiva implantaten (Mentor implantaten ook mogelijk voor €2.450,-). Let op, de prijs is exclusief de DBIR (Dutch Breast Implant Registry) kosten van €60,-.
  2450,00
 • Borstlift
  Kleine of grote borstlift met of zonder implantaat.
  1390,00
 • Schaamlipcorrectie
  Correctie van de binnenste schaamlippen, uitgevoerd door een ervaren BIG-geregistreerde arts of Physician Assistant met kwaliteitsregisternummer.
  485,00
 • Borstverkleining
  Het verkleinen van de borsten d.m.v. teveel aan huid- en klierweefsel te verwijderen door een plastisch chirurg. Je komt in aanmerking voor een vergoeding van de zorgverzekeraar wanneer de cupmaat een E of groter is.
  3250,00
 • Liposuctie
  Het verwijderen van plaatselijke vetophopingen door een plastisch chirurg.
  2250,00
 • Prothesewissel
  Met Motiva of Mentor implantaten vanaf €2.450,-. Let op, de prijs is exclusief de DBIR (Dutch Breast Implant Registry) kosten van €60,-.
  2490,00
 • Facelift
  Het verwijderen van overtollige huid in het gezicht/de hals. Mini facelift mogelijk voor €2.275,- en een volledige facelift vanaf €5.750,-. Beide uitgevoerd door een plastisch chirurg.
  2275,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Sarah Harrad studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na haar studie heeft zij expliciet gekozen om eerst brede klinische ervaring op te doen als arts binnen diverse specialismen, waaronder in Suriname waar zij zich specialiseerde in cardiologie en intensive care en zo ook in Nederland in de vakken anesthesiologie en oogheelkunde.

De omslag van ziekenhuisspecialismen naar esthetische geneeskunde maakte zij op basis van de behoefte naar meer vrijheid in creativiteit, tijd en aandacht voor goede communicatie en haar grote plezier in het uitvoeren van praktische werkzaamheden.

De holistische benadering in haar werk is voor Sarah essentieel, waarbij zij de mens als totaliteit ziet. Uiterlijke schoonheid is namelijk meer dan wat je alleen ziet aan de oppervlakte. Roken, zonblootstelling maar ook ziekte, stress en traumatische levensgebeurtenissen hebben helaas invloed op hoe wij eruit zien als mens. ‘There is always more than meets the eye’. ‘Naarmate wij ouder worden raken wij onvermijdbaar vertekend door het leven en vind ik het bijzonder dat ik als esthetisch arts de tijd tijdelijk kan stil zetten en iemand gelukkiger kan maken in hoe diegene zichzelf ziet. ‘

Arts Sarah Harrad is werkzaam in:
- Faceland Eindhoven
- Faceland Utrecht

Jij kunt bij haar terecht voor de volgende behandelingen:
- Consult injectables.
- Botuline Toxine behandelingen.
- Fillerbehandelingen.

BIG-nummer: 99917458701

Plastisch chirurg Eindhoven - Sarah Harrad - Faceland | Eindhoven
Plastisch chirurg Eindhoven - Sarah Harrad - Faceland | Eindhoven
Plastisch chirurg Eindhoven - Sarah Harrad - Faceland | Eindhoven