Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Faceland | Capelle aan den IJssel
Rhijnspoor 223, 2901 LB Capelle aan den IJssel
Bekijk praktijkgegevens
Deze specialist is ook werkzaam bij:

Over de specialist

Arts Shaktie Lalé heeft de opleiding Selective Utrecht Medical Master (SUMMA) afgerond aan de Universiteit Utrecht. Een verkort traject geneeskunde voor geselecteerde kandidaten. Al voordat hij begon aan de opleiding was het voor hem duidelijk dat hij zich verder wilde ontwikkelen op esthetisch gebied. Gedurende de opleiding heeft hij diverse ervaringen opgedaan op de Plastisch Chirurgie, waaronder het Genderteam. Daarnaast heeft hij zich ook bezig gehouden met wetenschappelijk onderzoek bij de Plastisch Chirurgie naar aangeboren voetafwijkingen bij kinderen, wat heeft geleid tot een aantal publicaties.

Na zijn afstuderen heeft hij tijdelijk gewerkt als arts-assistent Chirurgie om zijn vaardigheden en kennis in de praktijk toe te brengen. Echter ontbrak het esthetische gedeelte van de geneeskunde en heeft hij besloten om een overstap te maken naar Faceland.

Bij elk consult neemt Shaktie de tijd om de wensen en de mogelijkheden te bespreken. Hij vindt het belangrijk om het budget in de gaten te houden om zo een advies op maat te geven, waarbij hij een focus legt op het creëren van een open blik en een sprankeling in de ogen!

Plastisch chirurg Capelle aan den IJssel - Shaktie Lalé - Faceland | Capelle aan den IJssel
Plastisch chirurg Capelle aan den IJssel - Shaktie Lalé - Faceland | Capelle aan den IJssel

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.