Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Faceland | Capelle aan den IJssel
Rhijnspoor 223, 2901 LB Capelle aan den IJssel
Bekijk praktijkgegevens
Deze specialist is ook werkzaam bij:

Over de specialist

Arts Babette Diemel heeft de opleiding geneeskunde gevolgd aan de Universiteit Utrecht. Tijdens haar studie heeft zij veel ervaring opgedaan binnen de Gynaecologie, Urologie en Chirurgie. Na het behalen van haar artsendiploma is zij enkele jaren werkzaam geweest in het ziekenhuis binnen de chirurgische specialisaties. Gedurende deze jaren heeft zij uitgebreid vaardigheden opgedaan binnen de operatiekamers en polikliniek.

Zij heeft de overstap gemaakt naar de cosmetische geneeskunde gezien zij hier haar creativiteit, perfectionisme en behendigheid goed in kwijt kan. Sinds begin 2018 is zij werkzaam voor Faceland.

Babette vindt het belangrijk de tijd voor haar cliƫnt te nemen om zo verwachtingen en mogelijkheden op elkaar af te stemmen. Met goede uitleg en eerlijk advies op maat zal zij samen met jou een uniek behandelplan opstellen voor een fris en natuurlijk resultaat. Daarnaast vindt zij het belangrijk je op je gemak te stellen zodat jij ontspannen en met vertrouwen de behandeling kan ondergaan.

Plastisch chirurg Capelle aan den IJssel - Babette Diemel - Faceland | Capelle aan den IJssel
Plastisch chirurg Capelle aan den IJssel - Babette Diemel - Faceland | Capelle aan den IJssel