Medisch Centrum Jan van Goyen
Jan van Goyenkade 1, 1075HN Amsterdam
Bekijk praktijkgegevens
Deze specialist is ook werkzaam bij:

Over de specialist

Dr. Marlon Buncamper is plastisch en reconstructief chirurg bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen. Hij groeide op in Curaçao, maar vertrok naar Maastricht voor de studie Geneeskunde. Na zijn afstuderen bleef hij daar werken bij EHBO Chirurgie en Plastische Chirurgie in het Academisch Ziekenhuis. Ook deed hij ervaring op in een ziekenhuis op Sint Maarten, waarna hij zich definitief specialiseerde in plastische en reconstructieve chirurgie in het Universitair Ziekenhuis in Gent. In Los Angeles wist hij vervolgens een facelift fellowship te bemachtigen en volgde hij een liposuctie cursus.
Je kunt bij Dr. Buncamper terecht voor de volgende specialisaties:

- Borstchirurgie (borstreconstructie, borstvergroting/-verkleining, symmetriecorrectie)
- Lichaam contouring (liposuctie)
- Transgender en genitale operaties (genderchirurgie)
- Facelift
- Buikwandcorrectie

Met zijn werk hoopt hij dat hij kan bijdragen aan het gevoel (weer) ‘heel’ te zijn. Soms lopen patiënten jarenlang rond met het gevoel dat er iets mist. Dr. Buncamper wordt gemotiveerd door het directe resultaat dat hij bij patiënten kan zien, zowel fysiek als mentaal.
In het buitenland is hij inmiddels al meerdere keren gastoperateur geweest bij genderchirurgie. Dr. Marlon Buncamper is ook in andere aspecten van zijn leven internationaal ingesteld. Hij spreekt Spaans en is een groot liefhebber van reizen. Daarnaast gaat hij graag duiken of sporten.

Hij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC).

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis

Plastisch chirurg Amsterdam - Marlon Buncamper - Medisch Centrum Jan van Goyen
Plastisch chirurg Amsterdam - Marlon Buncamper - Medisch Centrum Jan van Goyen
Plastisch chirurg Amsterdam - Marlon Buncamper - Medisch Centrum Jan van Goyen
Plastisch chirurg Amsterdam - Marlon Buncamper - Medisch Centrum Jan van Goyen

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.