over solvo

?

Wat doet solvo?

Bij solvo kunnen consumenten gemakkelijk en geheel kosteloos de beste zorgspecialist zoeken en online een consult aanvragen. Zo levert solvo voor de aangesloten zorgspecialisten een voortdurende stroom van nieuwe cliënten die op zoek zijn naar de beste zorg. solvo brengt zo transparantie en efficiency in de zorgmarkt en helpt de consument beter te worden en te blijven op wijze die het beste bij hen past.

?

Wat doet solvo voor specialisten?

Met solvo beschikken zorgspecialisten over het presentatie- en afsprakenplatform met het grootste informatieaanbod en de meeste bezoekers, waarop zij zich op basis van volledige, duidelijke en actuele manier kunnen presenteren. Consumenten worden via solvo op een efficiƫnte manier gekoppeld aan de juiste zorgspecialist.

Kracht van solvo

Solvo is bedacht door de mensen achter gezondheidsplein.nlziekenhuis.nl en dokterdokter.nl. Met meer dan 6 miljoen bezoekers per maand zijn zij marktleider in eHealth-gezondheidsinformatie en willen zij de gezondheidszorg in Nederland stap voor stap efficiënter en transparanter maken.

Waarom de naam solvo? De naam solvo komt uit het Esperanto en betekent oplossing

Abonnement bij solvo

Abonnementen bij solvo?

Voor de consument is solvo gratis toegankelijk. solvo verdient geld met de abonnementenverkoop aan zorgspecialisten. Zorgspecialisten die een abonnement afsluiten bij solvo kunnen efficiënt nieuwe klanten werven en onder de aandacht komen bij hun doelgroep. Bovendien is het mogelijk om laatste moment annuleringen nog in te vullen met nieuwe afspraken

Aangesloten zorgspecialisten

Op solvo staan alleen uitgebreide specialistprofielen van specialisten die een abonnement hebben afgesloten bij solvo en voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen. solvo heeft daarvan zelf het profiel opgesteld en de kwaliteit beoordeeld. We bekijken bijvoorbeeld of een specialist lid is van een beroepsvereniging (indien van toepassing). 

Oprichters van solvo

De mensen achter solvo zijn gedreven internetondernemers die al sinds 1999 actief zijn. Ze hebben hun sporen verdiend met onder andere Freeler; de eerste gratis Internet Service Provider van Nederland en Funda; de meest succesvolle huizenwebsite van Nederland en daarbuiten. Later werd met Zomoto en Mannenmedia een nummer één positie in de online auto-en sport markt opgebouwd. Met Boralis bekleden zij meerdere commissariaten bij o.a. Woningnet en Iens / Seatme. Sinds 2014 richten zij zich exclusief op de (online) gezondheidszorg. 

Marque Joosten (CEO)

Marque Joosten CEO

Marijn Pijnenborg (CXO)

Marijn Pijnenborg CXO

Martijn van Herwaarden

Martijn van Herwaarden Commercieel Directeur

Jeroen van Loon

Jeroen van Loon Account Manager

Joachim Zantingh

Joachim Zantingh
Account Manager

Patrick Visser

Patrick Visser Key Account Manager
Clinics

Bart Scholten

Bart Scholten Account Manager

Aram Zegerius

Aram Zegerius Solution Guru

Emile Timmers

Emile Timmers Account Manager

Vries Strookman

Vries Strookman Communicatie

Patrick van Dinter

Patrick van Dinter Uitgever

Redouan Azzahhafi

Redouan Azzahhafi
Sales Manager

Michelle Vellinga

Michelle Vellinga Hoofdredacteur

Jacqueline van Kuler

Jacqueline van Kuler
Redactie

Sander Smit

Sander Smit Redactie

Kiran Singh

Kiran Singh Klanten Manager

Hoe kan ik contact opnemen

Meer weten over de voordelen van solvo of een abonnement afsluiten?

Neem contact op