Annatommie mc (Amsterdam-Amstelveen)
Burgemeester Haspelslaan 131, 1181NC Amstelveen
Bekijk praktijkgegevens
Deze specialist is ook werkzaam bij:

Over de specialist

Rosi Mohammadi is orthopedisch chirurg bij Annatommie mc. Na het behalen van zijn propedeuse farmacie heeft hij geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Leiden. Tijdens zijn studie heeft hij wetenschappelijk onderzoek gedaan aan de National Institutes of Health (NIH) in de Verenigde Staten naar de functie van B-cellen bij auto-immuunziektes. Rosi rondde de specialisatie Heelkunde af aan het VUMC te Amsterdam. De specialisatie Orthopedie werd gevolgd in het Medisch Centrum Alkmaar en het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp. Na zijn registratie als orthopedisch chirurg heeft hij één jaar als orthopedisch chirurg in het Reinier de Graaf Gasthuis te Delft gewerkt met als aandachtsgebied de primaire prothesiologie van de heup- en het kniegewricht.

Naast zijn reguliere werkzaamheden is Rosi Mohammadi betrokken geweest bij het verlenen van orthopedische hulp in Marokko in samenwerking met de stichting Sante pour Tous. Verder heeft hij zich in het AMC ziekenhuis verdiept in de revisie-chirurgie van de knie en het heupgewricht. Aansluitend hieraan heeft Rosi een fellowship sport en schouderchirurgie in de Bergmankliniek gevolgd. Na een periode werkzaam geweest te zijn in Alrijne ziekenhuis heb heeft hij ervaring in Revisie en hoogcomplex prothesiologie uitgebreid in de VUMC te Amsterdam. Sinds juni 2018 werkt Rosi bij Annatommie mc waar hij zich heeft gespecialiseerd in: heup- en knieprothesiologie, sportorthopedie en artroscopische kniechirurgie.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Orthopeed Amstelveen - Rosi Mohammadi - Annatommie mc (Amsterdam-Amstelveen)
Orthopeed Amstelveen - Rosi Mohammadi - Annatommie mc (Amsterdam-Amstelveen)
Orthopeed Amstelveen - Rosi Mohammadi - Annatommie mc (Amsterdam-Amstelveen)
Orthopeed Amstelveen - Rosi Mohammadi - Annatommie mc (Amsterdam-Amstelveen)