Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Let op! Om een afspraak te maken heb je een doorverwijzing van de huisarts nodig.
Annatommie mc (Amersfoort)
Softwareweg 5, 3821 BN Amersfoort
Bekijk praktijkgegevens
Deze specialist is ook werkzaam bij:

Over de specialist

Oetze van der Meer is orthopedisch chirurg bij Annatommie mc. In 2005 heeft hij zijn studie geneeskunde afgerond in Utrecht. Hierna heeft hij in Almelo één jaar binnen de algemene chirurgie gewerkt voordat hij in Den Bosch aan de vooropleiding begon. Zijn vervolgopleiding in de orthopedie heeft hij gevolgd in het UMC Utrecht, het OLVG in Amsterdam en in het Tygerberg Hospitaal in Kaapstad (Zuid-Afrika).

Gedurende deze jaren heeft hij zich ontwikkeld tot een allround orthopedisch chirurg. Bovendien heeft hij in Kaapstad veel ervaring opgedaan in de traumatologie, dat wil zeggen de behandeling van letsels na een ongeval, veelal botbreuken. In de laatste fase van mijn opleiding ben ik erg geïnteresseerd geraakt in letsels van de schouder, elleboog, pols en hand.

Na zijn opleiding heeft hij tussen januari en augustus 2014 eerst als algemeen orthopedisch chirurg gewerkt in de Gelderse Vallei in Ede. Hierna heeft hij zich tussen augustus 2014 en juli 2015 verder gespecialiseerd in de behandeling van problemen aan de schouder, elleboog, pols en hand door middel van een fellowship in het Amphia Ziekenhuis in Breda.

Daarna heeft hij zijn schouderervaring verder uitgebreid door aan de slag te gaan in het Reinier de Graaf Ziekenhuis in Delft. Hier heeft hij tussen juli 2015 en januari 2016 de schouderspecialist waargenomen tijdens zijn afwezigheid. Bij Annatommie mc focust hij zich op het behandelen van schouder gerelateerde klachten.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Orthopeed Amersfoort - Oetze van der Meer - Annatommie mc (Amersfoort)
Orthopeed Amersfoort - Oetze van der Meer - Annatommie mc (Amersfoort)
Orthopeed Amersfoort - Oetze van der Meer - Annatommie mc (Amersfoort)