Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Let op! Om een afspraak te maken heb je een doorverwijzing van de huisarts nodig.
Oogcentrum Noordholland
W.M. Dudokweg 55, 1703DC Heerhugowaard
Gratis parkeren op eigen terrein, direct voor de ingang.
Bekijk praktijkgegevens
Prijzen
  • Overig
    Rijbewijskeuring CBR
    75,00
  • Overig
    BlephEx behandeling. BlephEx is een methode voor de behandeling van blefaritis (ooglidontsteking) en droge ogen. Het is een veilige en effectieve manier om je ogen en oogleden te reinigen en de biofilm langs de rand van je oogleden af te breken.
    121,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Sinds juni 2015 ben ik afgestudeerd als optometrist aan de Hogeschool Utrecht. Ik heb met veel plezier mijn oogheelkundige stage afgerond in Oogcentrum Noordholland. Meteen na mijn stage mocht ik hier ook aan het werk. Naast het Oogcentrum werk ik sinds 2007 bij Koopman Optiek in Purmerend, waar ik mij voornamelijk bezig hou met brillen, het aanmeten van contactlenzen en oogmetingen.

Ik hou van persoonlijk contact, het bieden van goede service en het afleveren van een goed eindproduct. Sinds ik in het Oogcentrum werk heb ik ook een ontzettende nieuwsgierigheid en enthousiasme ontwikkeld voor wanneer het niet zo goed gaat met de ogen. In het Oogcentrum ben ik hoofdzakelijk bezig met het assisteren van de oogartsen tijdens de spreekuren. Het aanbod van hoge kwaliteit oogheelkundige zorg, de stimulerende sfeer & geweldige teamplay maken dat ik me hier helemaal thuis voel.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Optometrist Heerhugowaard - David Stoit - Oogcentrum Noordholland
Optometrist Heerhugowaard - David Stoit - Oogcentrum Noordholland
Optometrist Heerhugowaard - David Stoit - Oogcentrum Noordholland
Optometrist Heerhugowaard - David Stoit - Oogcentrum Noordholland