Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Let op! Om een afspraak te maken heb je een doorverwijzing van de huisarts nodig.
Oogcentrum Noordholland
W.M. Dudokweg 55, 1703DC Heerhugowaard
Gratis parkeren op eigen terrein, direct voor de ingang.
Bekijk praktijkgegevens
Prijzen
  • Overig
    Rijbewijskeuring CBR
    75,00
  • Overig
    BlephEx behandeling. BlephEx is een methode voor de behandeling van blefaritis (ooglidontsteking) en droge ogen. Het is een veilige en effectieve manier om je ogen en oogleden te reinigen en de biofilm langs de rand van je oogleden af te breken.
    121,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

In 2006 heb ik mijn studie Geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht afgerond. Ik ben daarna bij de afdeling Oogheelkunde en de afdeling Celbiologie/Histologie in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam onderzoek gaan doen naar het ontstaan van netvliesafwijkingen door diabetes. In 2012 ben ik op dat onderwerp gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam. De titel van mijn proefschrift is ‘TGF-ß and CTGF: pro-fibrotic factors in diabetic retinopathy’.

Naast mijn baan als arts-onderzoeker ben ik in 2010 gestart met de specialisatie tot oogarts, ook in het AMC. Ik heb mijn specialisatie tot oogarts afgerond in april 2015, waarna ik met veel enthousiasme direct aan heb kunnen sluiten bij Oogcentrum Noordholland.

De juiste vragen over jouw gezondheid stel je zelf

Via de solvo vraagbaak stel je gemakkelijk en gratis een gezondheidsvraag.
Rob van Geest beantwoordt al jouw vragen via de solvo vraagbaak.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Oogarts Heerhugowaard - Rob van Geest - Oogcentrum Noordholland
Oogarts Heerhugowaard - Rob van Geest - Oogcentrum Noordholland
Oogarts Heerhugowaard - Rob van Geest - Oogcentrum Noordholland
Oogarts Heerhugowaard - Rob van Geest - Oogcentrum Noordholland
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.