Heerhugowaard - Oogcentrum Noordholland
Heerhugowaard - Oogcentrum Noordholland
Heerhugowaard - Oogcentrum Noordholland
Heerhugowaard - Oogcentrum Noordholland
Prijzen
  • Overig
    Rijbewijskeuring CBR
    100,00
  • Overig
    BlephEx behandeling. BlephEx is een methode voor de behandeling van blefaritis (ooglidontsteking) en droge ogen. Het is een veilige en effectieve manier om je ogen en oogleden te reinigen en de biofilm langs de rand van je oogleden af te breken.
    121,00
Adres
Gildestraat 10, 1704AG Heerhugowaard
Gratis parkeren op eigen terrein, direct voor de ingang.

Over de praktijk

Uw ogen zijn uniek. Ze verdienen de allerbeste zorg. In het specialistisch Oogcentrum Noordholland krijgen ze die: deskundige oogzorg met aandacht voor uw specifieke wensen.

Wij zijn een team van professionals die specialistische zorg verlenen op een persoonsgerichte wijze. Om dit te realiseren onderhouden wij goede netwerken en investeren wij in ontwikkelingen van onze omgeving en onszelf, zowel medisch inhoudelijk als in ondersteunende processen.

Wij houden focus op medisch specialistische zorg geleverd door de juiste zorgverlener op de juiste plaats. Dit is nodig om zorg betaalbaar en toegankelijk te houden. Hierdoor leveren wij blijvende hoge kwaliteit tegen reële kosten. Zorgkaart Nederland en het ZKN keurmerk onderstrepen de organisatorische kwaliteit van Oogcentrum Noordholland.

Met alle zorgverzekeraars zijn afspraken gemaakt om oogzorg in de volle breedte te mogen verlenen. Met het afsluiten van de verzekerde zorgovereenkomsten bevestigen zij de professionele kwaliteit van de Stichting Oog voor Zorg en Oogcentrum Noordholland.

Oogcentrum Noordholland beschikt over een modern eigen operatiecomplex waar veelvoorkomende oogheelkundige aandoeningen geopereerd kunnen worden. Indien gewenst kunnen de operaties in plaats van onder plaatselijke verdoving ook onder algehele anesthesie uitgevoerd worden.

Maculadegeneratie en Diabetes hebben onze speciale aandacht. Als een van de weinige centra in Nederland voeren wij de behandeling met intra-vitreale injecties van de natte variant van maculadegeneratie en diabetische macula oedeem uit op ons operatiecomplex. Dit is de meest steriele omgeving in een zorgcentrum en daarmee is de kans op het ontstaan van een infectie het kleinst. De gehele procedure is sterk geprotocolleerd waarmee links/rechts verwisselingen worden voorkomen. Ook bestaat voor de oogartsen de mogelijkheid om het meest geschikte middel voor u te gebruiken. Naast Avastin zijn daar Lucentis, Eylea en Ozurdex.

Om een operatie te kunnen uitvoeren is uitvoerige diagnostiek en de juiste indicatiestelling noodzakelijk. Hiertoe is alle apparatuur aanwezig, waarbij vooral zeer belangrijk zijn de biometrie (het apparaat om de lenskeuze te berekenen bij een staaroperatie), de corneatopograaf en de OCT (optical coherence tomography). Deze apparatuur is niet meer weg te denken uit de moderne oogheelkundige praktijk.

Oogcentrum Noordholland onderscheidt zich van andere instellingen door de uitgebreide diagnostische apparatuur, het hoge kennisniveau van de oogartsen en alle andere medewerkers (medisch optometristen, orthoptisten, medisch secretaresses, technisch oogheelkundige assistenten en anesthesie en operatiekamer medewerkers). Door de uitstekende voorlichting gedaan op individueel niveau en middels groepsvoorlichting zoals bij de diagnose staar zijn de verwachtingen goed afgestemd op de mogelijkheden.

Oogcentrum Noordholland heeft de innovatieve BlephEx behandeling voor droge ogen en blepharitis (ooglidontsteking) naar Nederland gehaald. De chronische droge ogen en blepharitis kunnen zeer effectief behandeld worden met BlephEx. Andere oogaandoeningen die gerelateerd zijn aan droge ogen en blepharitis kunnen daarmee voorkomen worden.

Lees meer Lees minder
De juiste vragen over jouw gezondheid stel je zelf

Via de solvo vraagbaak stel je gemakkelijk en gratis een gezondheidsvraag.
Oogcentrum Noordholland beantwoordt al jouw vragen via de solvo vraagbaak.

Heerhugowaard - Oogcentrum Noordholland
Heerhugowaard - Oogcentrum Noordholland
Heerhugowaard - Oogcentrum Noordholland
Heerhugowaard - Oogcentrum Noordholland
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

© 2022 Solvo B.V.