Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Let op! Om een afspraak te maken heb je een doorverwijzing van de huisarts nodig.
Oogcentrum Noordholland
W.M. Dudokweg 55, 1703DC Heerhugowaard
Gratis parkeren op eigen terrein, direct voor de ingang.
Bekijk praktijkgegevens
Prijzen
  • Overig
    Rijbewijskeuring CBR
    75,00
  • Overig
    BlephEx behandeling. BlephEx is een methode voor de behandeling van blefaritis (ooglidontsteking) en droge ogen. Het is een veilige en effectieve manier om je ogen en oogleden te reinigen en de biofilm langs de rand van je oogleden af te breken.
    121,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

In 2004 studeerde ik af als basisarts aan de Universiteit Maastricht. Hierna heb ik met veel plezier als arts-assistent in CuraƧao en Nederland gewerkt totdat ik in 2007 mocht beginnen aan mijn opleiding tot medisch specialist in het Universitair Medisch Centrum Groningen.

In 2012 behaalde ik mijn titel als oogarts. Hierna heb ik een jaar een fellowship vitreoretinale chirurgie gevolgd in het UMC Groningen waar ik mij heb verdiept in de chirurgische en medische retina. Ook heb ik daarnaast als allround oogarts in het Scheper Ziekenhuis in Emmen gewerkt.

Vanaf januari 2016 versterk ik het team oogartsen in Oogcentrum Noordholland, waar een collegiale samenwerking met een gezamenlijk doel voorop staat: excellente en patiƫntvriendelijke oogzorg.

De juiste vragen over jouw gezondheid stel je zelf

Via de solvo vraagbaak stel je gemakkelijk en gratis een gezondheidsvraag.
Eylem Tirsi beantwoordt al jouw vragen via de solvo vraagbaak.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Oogarts Heerhugowaard - Eylem Tirsi - Oogcentrum Noordholland
Oogarts Heerhugowaard - Eylem Tirsi - Oogcentrum Noordholland
Oogarts Heerhugowaard - Eylem Tirsi - Oogcentrum Noordholland
Oogarts Heerhugowaard - Eylem Tirsi - Oogcentrum Noordholland
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.