Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Let op! Om een afspraak te maken heb je een doorverwijzing van de huisarts nodig.
Oogcentrum Noordholland
Gildestraat 10, 1704AG Heerhugowaard
Gratis parkeren op eigen terrein, direct voor de ingang.
Bekijk praktijkgegevens
Prijzen
  • Overig
    Rijbewijskeuring CBR
    75,00
  • Overig
    BlephEx behandeling. BlephEx is een methode voor de behandeling van blefaritis (ooglidontsteking) en droge ogen. Het is een veilige en effectieve manier om je ogen en oogleden te reinigen en de biofilm langs de rand van je oogleden af te breken.
    121,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Ik heb Biologie in Londen gestudeerd waar ik ook mijn promotieonderzoek in de virologie heb gedaan. Hierna werkte ik 5 jaar als consultant voor Accenture en in 2005 ben ik gestart met de opleiding Geneeskunde in Utrecht, die ik in 2009 heb afgerond. Via een post-doc bij Professor Rothova op het gebied van uveitis stroomde ik in bij de opleiding tot oogarts in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. De opleiding tot all-round oogarts heb ik aan het begin van het jaar 2016 voltooid. Mijn interesses gaan uit naar o.a oogontstekingen en infecties, netvliesaandoeningen en ooglidchirurgie. Naast mijn werkzaamheden als oogarts ben ik lid van de uveitis werkgroep.

De juiste vragen over jouw gezondheid stel je zelf

Via de solvo vraagbaak stel je gemakkelijk en gratis een gezondheidsvraag.
Barbara Wensing beantwoordt al jouw vragen via de solvo vraagbaak.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Oogarts Heerhugowaard - Barbara Wensing - Oogcentrum Noordholland
Oogarts Heerhugowaard - Barbara Wensing - Oogcentrum Noordholland
Oogarts Heerhugowaard - Barbara Wensing - Oogcentrum Noordholland
Oogarts Heerhugowaard - Barbara Wensing - Oogcentrum Noordholland
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.