Adres
Rozendaalselaan 34-12, 6881LD Velp
Gezondheidscentrum Velp

Over de praktijk

Als Oefentherapeut Cesar vind ik het leuk om mensen te leren hoe zij hun lichaam beter kunnen gebruiken , hoe zij hun gewichten en spieren beter kunnen belasten in het dagelijks bewegen. Om zo zo invloed uit te oefenen op pijnklachten en deze te verminderen.
Ik heb mij gespecialiseerd in de behandeling van chronische pijnklachten. Naast aandacht voor een optimaal gebruik van spieren en gewrichten in het dagelijks bewegen, inventariseren we welke andere factoren een rol kunnen spelen bij het instant houden van chronische pijnklachten. Iemand leert zich bewuster te worden van de wijze waarop hij/zij bewegingen uitvoert , met welke intensiteit, welke mate van spanning. Door meer inzicht te krijgen in factoren die een rol spelen in het instant houden van pijnklachten en hier adequater op te leren reageren , men kan meer in balans komen, kunnen klachten verminderen en kan men beter functioneren.
Slaapoefentherapeut: wanneer slapen niet meer vanzelfsprekend is.
Slapeloosheid heeft een grote gedragsmatige component. Als oefentherapeut zijn wij opgeleid mensen door middel van bewustwording en gedragsverandering te helpen. Als Slaapoefentherapeut heb ik een gedegen opleiding gevolgd in het behandelen van slaapproblemen. De therapie is gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten en is voor u direct toepasbaar.

Lees meer Lees minder
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid