Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Adres
Willem Hedaweg 3, 3043AZ Rotterdam
Prijzen
 • Consult
  Zitting Oefentherapie
  30,00
 • Consult
  Zitting Kinderoefentherapie
  40,00
 • Screening
  10,00
 • Intake
  25,00
 • Oefentherapie (Mensendieck en Cesar)
  Eenmalig oefentherapeutisch onderzoek
  48,00
 • Oefentherapie (Mensendieck en Cesar)
  Eenmailig kinderoefentherapeutisch onderzoek
  25,00
 • Overig
  Instructie/overleg ouders van de patiënt
  25,00

Over de praktijk

Praktijk Overschie is een praktijk voor oefentherapie en kinderoefentherapie in Rotterdam van Jolanda de Graaf. Naast de hoofdlocatie wordt er vanuit verschillende basisscholen gewerkt. Je kunt in de praktijk terecht voor oefentherapie Cesar, Mensendieck en kinderoefentherapie.

De oefentherapeuten hebben veel ervaring met kinderen in het speciaal basisonderwijs. Zo kunnen ze kinderen helpen met een motorische ontwikkelingsachterstand of met motorische problemen gerelateerd aan bepaalde gedragsfactoren.
Voor een optimale ontwikkeling van een kind is beweging essentieel. Bij Praktijk Overschie oefenen kinderen spelenderwijs hun zintuigen, spieren en motorische vaardigheden. Dit kan waardevol zijn wanneer het kind bijvoorbeeld angstig beweegt, onhandig is, moeite heeft met ruimtelijke oriëntatie en coördinatie, druk is of problemen heeft met schrijven.

Ook als volwassene ben je hier aan het goede adres. Elke behandeling wordt aangepast aan de specifieke behoeften van de cliënt. Er is tenslotte geen houding of manier van bewegen die als standaard geldt. Met oefentherapie Cesar wordt er uitgegaan van je persoonlijke bewegingsmogelijkheden om klachten te verminderen of voorkomen.

Rotterdam - Praktijk Overschie
Rotterdam - Praktijk Overschie
Rotterdam - Praktijk Overschie
Rotterdam - Praktijk Overschie
Rotterdam - Praktijk Overschie
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis