• 023-5321551Toon telefoonnummer
  • Toon op kaart
  • Openingstijden

Over de specialist

Rachid Mali is een ervaren oefentherapeut Mensendieck die reeds 18 jaar werkzaam is aan de Zijlweg in Haarlem. Hij heeft affiniteit met houding -en bewegingsproblematiek, rugklachten, nek/schouderklachten alsmede chronische aandoeningen en chronische Pijn.
Rachid is Bestuurslid/Secretaris van het Landelijk Netwerk Chronische Pijn (NCP) alsmede Coördinator van het Regionale Netwerk Chronische Pijn Haarlem/Haarlemmermeer e.o.
Momenteel is Rachid gesprekspartner vanuit de eerste lijn in de regionale Health deal van het RKZ en Heliomare met als doel om de zorg rond de chronische pijn patiënt drastisch te verbeteren. Naast zijn werkzaamheden voor het NCP is Rachid actief binnen het Gezondheidscentrum Velserbroek, geeft hij groepslessen aan ouderen en biedt hij aan huisbehandelingen.

Rachid gaat altijd tot het uiterste om de patiënt op een zorgvuldige wijze bewust te maken van zijn/haar verbeterpunten en dusdanig te motiveren dat deze zelf tot verandering overgaat. Hetgeen de belangrijkste basis is voor herstel, indien mogelijk.