Oefentherapie Hoendiep
Hoendiep 1, 9718TA Groningen
Gezondheidscentrum Hoendiep, 1e verdieping
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Als oefentherapeut help ik u graag bij het aanpakken van uw klachten. Ik ben ervaren in het behandelen van nek/schouder of hoofdpijnklachten, rug-, SI-, heup-, en knieklachten. Hierbij kijk ik samen met u naar de oorzaak van de klachten, die bijvoorbeeld kan liggen in een verkeerde houding of manier van bewegen tijdens werk, sport, of andere bezigheden. Deze oorzaak wordt vervolgens aangepakt.
Tijdens mijn vervolgstudie Bewegingswetenschappen heb ik me verdiept in bewezen effectieve behandelingen voor mensen met artrose. Ik behandel momenteel veel mensen met artrose in de heup of knie. Ook ben ik lid van het Artrose-Netwerk.

Het geeft mij veel voldoening om te zien dat door middel van oefentherapie veel bereikt kan worden voor mensen die klachten of beperkingen ervaren tijdens hun dagelijkse bezigheden. Ik doe mijn werk dan ook met veel plezier!

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) De Friesland Zorgverzekeraar Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar OHRA ONVZ Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Zorgverzekeraar UMC

Oefentherapeut Groningen - Thea Kooiman - Oefentherapie Hoendiep
Oefentherapeut Groningen - Thea Kooiman - Oefentherapie Hoendiep
Oefentherapeut Groningen - Thea Kooiman - Oefentherapie Hoendiep