Adres
Europalaan 61, 2408BJ Alphen aan den Rijn

Over de praktijk

Al meer dan 25 jaar is Praktijk Cesar Oefentherapie Leeuwenburg en Verboom gespecialiseerd in het analyseren van houding- en bewegingspatronen. Wij kijken bij een onderzoek naar de totaliteit.

We zijn geïnteresseerd naar hoe je beweegt en ook naar wat je beweegt. Zet je bijvoorbeeld overal je schouders onder en span je daarom onbewust je spieren aan? Of is de stand van je schouderbladen niet functioneel? Wat voor invloed heeft je houding op je denken en wat voor effect hebben je gedachten invloed op je lichaam?

Wij maken je bewust van je manier van bewegen in relatie tot je klacht en of probleem. Op een actieve manier werken aan je herstel. Door het doen van oefeningen en training leer je het lichaam in balans brengen, balans tussen spanning en ontspanning om een optimale houding en conditie te bereiken. Je krijgt inzicht in de reactie van het lichaam op pijn, (over)belasting en spanningen.

De juiste vragen over jouw gezondheid stel je zelf

Via de solvo vraagbaak stel je gemakkelijk en gratis een gezondheidsvraag.
Praktijk Cesar Oefentherapie Leeuwenburg en Verboom beantwoordt al jouw vragen via de solvo vraagbaak.

Alphen aan den Rijn - Praktijk Cesar Oefentherapie Leeuwenburg en Verboom
Alphen aan den Rijn - Praktijk Cesar Oefentherapie Leeuwenburg en Verboom
Alphen aan den Rijn - Praktijk Cesar Oefentherapie Leeuwenburg en Verboom
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis