Over de specialist

Ik werk vanaf 1984 als oefentherapeut in onze praktijk: Praktijk Cesar Oefentherapie Leeuwenburg en Verboom. Na alle jaren nog steeds met veel plezier. Werken met mensen en bewegen vind ik boeiend, uitdagend en dynamisch. Bewegen past bij mij. Ik doe veel aan sport, volleybal, hardlopen en tennis. Ik vind het leuk om als oefentherapeut iets van dat enthousiasme voor bewegen over te dragen aan mijn patiƫnten.

Door studie en nascholing blijf ik op de hoogte van de nieuwe inzichten op het gebied van bewegen. Meer bekendheid over ons brein en de invloed van gedachten op bewegen, hebben geleid tot veranderingen in mijn werkwijze en aanpak van de behandeling. Centraal blijft staan dat de patiƫnt kritisch naar zijn eigen functioneren leert kijken en inzicht krijgt in zijn mogelijkheden tot veranderen. Voor de meesten betekent dit een actievere leefstijl, bewuster en gezonder bewegen, soms meer, minder of anders.

Mijn interesses liggen op het gebied van rugklachten, rug- bekkenklachten in en na zwangerschap, heupklachten, chronische pijnklachten, sport- en werkgerelateerde klachten en functionele training bij ouderen. In mijn behandeling is veel aandacht voor balans en stabiliteitstraining (oefeningen uitgevoerd op en met een balansbal). Een geschikte oefenvorm voor klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, zoals rug, bekken en heupen. Steviger en stabieler worden geeft vertrouwen in het lichaam, balans en ontspanning, maakt bewust en zelfstandig. Actief aan het werk om je klachten aan te pakken, daar help ik graag een handje bij.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis

Oefentherapeut Alphen aan den Rijn - Marijke Verboom - Praktijk Cesar Oefentherapie Leeuwenburg en Verboom
Oefentherapeut Alphen aan den Rijn - Marijke Verboom - Praktijk Cesar Oefentherapie Leeuwenburg en Verboom
Oefentherapeut Alphen aan den Rijn - Marijke Verboom - Praktijk Cesar Oefentherapie Leeuwenburg en Verboom