Over de specialist

Al meer dan 25 jaar ben ik met plezier aan het werk als oefentherapeut bij Praktijk Cesar Oefentherapie Leeuwenburg en Verboom. Ik hou me graag bezig met hoe mensen zich bewegen en wat een mens beweegt.

De mensen die ik behandel, hebben meestal al een lange tijd hun klachten. Het is voor mij elke keer een boeiende en leuke puzzel om de oorzaak van de klachten te achterhalen. Vaak is het probleem heel technisch en is er door een verkeerd spiergebruik een klacht op die plek of elders in het lichaam ontstaan. Soms zit er een emotionele of stress gerelateerde reden achter een bepaalde houding, spiergebruik of ademhaling. Het leren bewust worden hiervan en helpen veranderen is elke keer een nieuwe uitdaging.

In 2006 ben ik me gaan specialiseren in het behandelen van mensen met psychosomatische klachten. Sinds 2010 ben ik een geregistreerd psychosomatisch oefentherapeut. Dat wil zeggen dat ik ook veel mensen behandel met lichamelijke klachten als gevolg van bijvoorbeeld stress of angst zoals bij burn-out, hoofdpijn of hyperventilatie.

Ik werk graag heel praktisch. Eerst samen met mijn cliënt/patiënt uitzoeken hoe het nu met hem of haar is door middel van een goed gesprek en lichamelijk onderzoek. Dan bespreken wat iemand hoopt te bereiken en samen een plan maken hoe we daar gaan komen. Belangrijk is dat als iemand hier zonder klachten de deur weer uit gaat, zelf genoeg inzicht en "gereedschap" heeft om zonder hulp verder te kunnen.

De juiste vragen over jouw gezondheid stel je zelf

Via de solvo vraagbaak stel je gemakkelijk en gratis een gezondheidsvraag.
Agniese Leeuwenburg beantwoordt al jouw vragen via de solvo vraagbaak.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis

Oefentherapeut Alphen aan den Rijn - Agniese Leeuwenburg - Praktijk Cesar Oefentherapie Leeuwenburg en Verboom
Oefentherapeut Alphen aan den Rijn - Agniese Leeuwenburg - Praktijk Cesar Oefentherapie Leeuwenburg en Verboom
Oefentherapeut Alphen aan den Rijn - Agniese Leeuwenburg - Praktijk Cesar Oefentherapie Leeuwenburg en Verboom