Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
  • 06-45704705Toon telefoonnummer
  • Toon op kaart
  • Openingstijden

Over de specialist

Veerle van der Plas is mondhygiënist bij Mondhygiëne Praktijk R.E. Balm in Hoofddorp. Naast dat zij mondzorgkunde heeft gestudeerd aan het ACTA is Veerle gespecialiseerd op de volgende behandelingen:

- Parodontologie
- Orthodontie
- Implantologie
- Nazorg bij implantaten
- Nazorg bij osteotomie

Veerle van der Plas is daarnaast is ook gespecialiseerd in tandpijn, ontstoken tandvlees, teruggetrokken tandvlees, aften, gevoelige tanden en tanderosie. Zij is te omschrijven als geduldig, professioneel en gedreven. Haar kwaliteit is dat zij goed kan luisteren naar de patiënt.

Veerle biedt altijd goede doeltreffende zorg, afgestemd op de behoeften van de patiënt. Zij geniet van haar vak omdat zij elke dag weer mensen bewust kan maken van het belang van een gezonde mond.

Overeenkomsten met:

Anderzorg CZ Delta Lloyd IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Aevitae (ASR) Aevitae (VGZ) Azivo AZVZ Bewuzt CZdirect De Amersfoortse De Goudse Ditzo HollandZorg IZA Zorgverzekeraar OHRA ONVZ PMA zorgverzekering PNOzorg Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering ZEKUR Zorg en Zekerheid

Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.