Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
  • 06-45704705Toon telefoonnummer
  • Toon op kaart
  • Openingstijden

Over de specialist

Rachel E. Balm is mondhygiënist in het Spaarne Gasthuis te Hoofddorp en voert daar een eigen praktijk. Daarnaast werkt zij als mondhygiënist in dienstverband nauw samen met de MKA maatschap van het Spaarne Gasthuis voor de nazorg van operatieve MKA behandelingen. Van 2000 tot 2003 heeft zij mondzorgkunde gestudeerd aan het ACTA. Daarna heeft zij ervaring opgedaan in de Verwijspraktijk voor Tandheelkunde Amsterdam en Erasmus MC. Hierdoor heeft zij zich o.a. in onderstaande deelgebieden van de mondzorgkunde verder kunnen bekwamen:

- Conservatieve behandeling van parodontologische problematiek- nazorg orthodontische behandeling

- Directe nazorg bij implantologische behandeling

- Nazorg bij osteotomie van onder- en bovenkaak

Rachel is sinds 2004 stagebegeleider voor studenten mondzorgkunde van de ACTA tijdens het laatste studiejaar. Zij is een toegewijde en vakbekwame professional met een empathische benadering van de patiënt.

Overeenkomsten met:

Anderzorg CZ Delta Lloyd IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Aevitae (ASR) Aevitae (VGZ) Azivo AZVZ Bewuzt CZdirect De Amersfoortse De Goudse Ditzo HollandZorg IZA Zorgverzekeraar OHRA ONVZ PMA zorgverzekering PNOzorg Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering ZEKUR Zorg en Zekerheid

Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.