(Pre)Logopedie Veeneman Bak
Pastoor Bluemersstraat 4, 7035AP Kilder
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Ik heb mijn opleiding logopedie gevolgd aan de HAN in Nijmegen. In 2002 ben ik afgestudeerd. Na mijn studie heb ik korte tijd in het speciaal onderwijs gewerkt, maar sinds 2003 ben ik werkzaam in de vrije vestiging en dat bevalt me prima.

Ik behandel (jonge) kinderen met een achterstand of stoornis in de spraak-taalontwikkeling. Ook ben ik thuis in de behandeling van afwijkende mondgewoonten (duimen, speen- vingerzuigen, verkeerde slikgewoontes) bij kinderen. Ik heb een verdiepingscursus gevolgd om dit te behandelen met oro myofunctionele therapie (OMFT). Daarnaast heb ik me de afgelopen 10 jaar gespecialiseerd in de prelogopedie. Dat betekent dat ik inmiddels veel ervaring heb en scholing heb gevolgd op het gebied van de behandeling van baby's en jonge kinderen met eet- en drinkproblemen. Ik heb zeer veel affiniteit met dit deel van mijn vak.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis

Logopedist Kilder - Vivian Bak - (Pre)Logopedie Veeneman Bak
Logopedist Kilder - Vivian Bak - (Pre)Logopedie Veeneman Bak