Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Adres
Pastoor Bluemersstraat 4, 7035AP Kilder

Over de praktijk

De praktijk is gevestigd in Huisartsenpraktijk Kilder. Daarnaast hebben wij een nevenvestiging in 's-Heerenberg.

Onze praktijk is een logopediepraktijk die gespecialiseerd is in de behandeling van baby's en kinderen. Wij behandelen zeer uiteenlopende problematiek op het gebied van spraak, taal, eten en drinken. Daarnaast vervullen wij ook graag een adviserende rol, dus mocht u vragen hebben over de spraak-taalontwikkeling van uw kind dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee over eventueel te nemen stappen.

Onze praktijk is geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast is onze praktijk DTL-proof. Dat betekent dat wij ook via de Directe Toegankelijkheid Logopedie mogen behandelen. Dat houdt in dat u in sommige gevallen geen verwijzing nodig heeft om u of uw kind aan te melden bij onze praktijk. Niet alle verzekeraars vergoeden behandelingen via DTL. Het is daarom raadzaam om dit na te kijken in uw polis. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Kilder - (Pre)Logopedie Veeneman Bak
Kilder - (Pre)Logopedie Veeneman Bak
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis