Over de specialist

Linda van Eijk studeerde af als logopedist aan de Hogeschool Rotterdam in 2016. Tijdens deze opleiding deed ze ervaring op met zowel kinderen als volwassenen. Speciale aandacht had ze voor neurologische aandoeningen. Zo deed ze haar afstudeeronderzoek naar afasie en was ze na haar afstuderen verbonden aan een eerstelijns neuro-team. Daarnaast heeft ze veel met preventieve logopedie gewerkt, met name bij jonge kinderen. Ze weet veel van normale spraakontwikkeling en kan al vroeg inschatten of een logopedische behandeling nuttig is. Vroeg ingrijpen werkt immers altijd beter.

Je bent bij Linda aan het juiste adres voor onder andere:

- Spraak- en taalproblemen (bij kinderen)
- Preventieve logopedie (screenen en onderzoeken)
- Neurologische spraak- en taalproblemen (bij volwassenen)
- Logopedische revalidatie
- Afasie

De komende jaren wil Linda haar interesses nog meer verbreden en ontdekken welke doelgroep en problematiek het best bij haar past. Communicatie is tenslotte divers en veel breder dan op het eerste gezicht lijkt. De uitdaging ligt voor haar in werken aan hetgeen de cliënt als belangrijk ervaart, iets wat elke keer weer anders kan zijn.

Linda van Eijk is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) waarmee ze middels cursussen en scholingen op de hoogte probeert te blijven. Daarnaast wil ze zich op die manier uiteindelijk gaan specialiseren.

Lees meer Lees minder

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.Deze specialist is ook werkzaam bij:
© 2021 Solvo B.V.