Elburg - Anneke Vrijheid Logopedie en Haptotherapie
Elburg - Anneke Vrijheid Logopedie en Haptotherapie

Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak
Adres
Zwanebloem 10, 8081DC Elburg

Over de praktijk

Logopediepraktijk Elburg, al 33 jaar enthousiast in het werken met kinderen en volwassenen.


Anneke Vrijheid Logopedie en Haptotherapie is een allround praktijk die gespecialiseerd is in problemen met spraak en taal bij kinderen en stemproblemen bij volwassenen. De praktijk ligt aan de Zwanebloem in Elburg.

Behandelen van problemen met spraak en taal bij kinderen en stemproblemen bij volwassenen is mijn specialisatie. Daarnaast gaat mijn interesse uit naar kinderen met leesproblemen. Ik ben geregistreerd dyslexiebehandelaar en werk met kinderen die (nog) geen dyslexieverklaring hebben.

U kunt ook terecht voor afwijkend mondgedrag, stotteren, chronische hoestklachten, slikklachten, afasie, dysartrie en hyperventilatie.

Geïnteresseerd in de mens achter de klacht schoolde ik mij in 1990 in de haptonomie in Doorn. Na de basisopleiding van twee jaar volgde ik de therapieopleiding van vier jaar en werk sinds 2003 als haptotherapeut en kinderhaptotherapeut. Ik kijk naar invloeden vanuit het karakter, het gezin en de levensgeschiedenis.
Zit je niet lekker in je vel, heb je een burn-out, stress of een negatief zelfbeeld, dan is Haptotherapie iets voor jou.

Naast het werk geniet ik van wandelen in de natuur en neem altijd mijn camera mee. Nieuwe landen verkennen en wat avontuur daarbij prikkelen mij.

Lees meer Lees minder
Elburg - Anneke Vrijheid Logopedie en Haptotherapie
Elburg - Anneke Vrijheid Logopedie en Haptotherapie
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.

┬ę 2021 Solvo B.V.