Over de specialist

Rommie Brouwer is logopedist bij Logopedie Direct. Tijdens haar opleiding Logopedie aan de Christelijke Hogeschool Windesheim liep ze hier al stage. Tijdens haar stage bij Logopedie Direct en andere praktijken, heeft brede kennis opgebouwd en ervaring opgedaan van uiteenlopende klachten en problemen.In het speciaal richtte ze zich echter op dyslexie, waar ze zowel een minor als haar afstudeeronderzoek over deed. Daarbij heeft ze de aanvullende cursus ‘Wijs met letters, een steuntje in de rug met klanken en letters’ gevolgd, waar ze meer leerde over het vroeg signaleren van lees- en/of schrijfproblemen bij kleuters.

Je kunt bij Rommie terecht voor onder andere:
- Dyslexie (vroeg signaleren en behandelen)
- Overige lees- en/of spellingsproblemen
- Articulatiestoornissen
- Taalontwikkelingsstoornissen

Rommie’s interesse in logopedie is heel breed. Het liefst zou ze elk probleem zo goed mogelijk aan kunnen pakken. Ze wil in de toekomst dan ook veel ervaring opdoen, blijven leren en zich blijven ontwikkelen.

Lees meer Lees minder

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.Deze specialist is ook werkzaam bij:
© 2021 Solvo B.V.