Adres
Wezenland 582, 7415JM Deventer

Over de praktijk

Bij Logopedie Direct Wezenland Deventer staan wij voor u klaar met passende behandelingen bij klachten op het communicatieve vlak. Wanneer uw kind problemen ervaart op dit vlak, bent u van harte welkom voor een eerste screening.

Na het intakegesprek waarbij wij de klachten gaan blootleggen en vaststellen wat de exacte hulpvraag is, geven wij u een deskundig advies. Als er een behandelplan bij Logoepedie Direct wordt opgesteld, dan bestaan de losse behandelingen uit maximaal een half uur.

Logopedie Direct is een allround praktijk voor logopedische behandelingen voor zowel jonge als oudere kinderen. Wij zijn gespecialiseerd in linguistiek, logopedie bij meertaligheid, mimetherapie, logopedie bij kinderen met schisisproblematiek, het Hanen Ouderprogramma, Dyslexie, stemtherapie, preverbale logopedie en OMFT.

Bij Logopedie Direct zijn uitsluiten logopedisten die volgens de wet BIg geregistreerd zijn in het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast zijn de logopedisten lid van de Nederlandse Vereniging voor logopedie en Foniatrie.

Lees meer Lees minder

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.


Onderdeel van...
© 2021 Solvo B.V.