Over de specialist

Hazal Aykoet studeerde Logopedie in Zwolle aan de Hogeschool Windesheim. Tijdens haar studie liep ze stage in een logopedie praktijk en in het speciaal onderwijs. Tijdens haar stages leerde ze veel over verschillende problematiek omtrent logopedie. De diversiteit van het vak is dan ook wat haar zo aanspreekt. Met logopedie bereikt ze mensen, jong en oud, met uiteenlopende karakters en klachten. Speciale aandacht heeft ze voor meertaligheid. Meertalige taalontwikkeling bij kinderen was het onderwerp van haar afstudeeronderzoek en het geeft Hazal veel voldoening bijdrage te kunnen leveren aan de taalontwikkeling van een kind.

Ze is ervaren in de volgende klachten en behandelingen:
- Meertalige taalontwikkeling
- Lees- en spellingsproblemen
- Stotteren
- Spraak- en taalproblemen
- Afwijkende mondgewoonten
- Oudercursus TOLK

Naast het directe werk met kinderen en volwassenen geeft Hazal ook oudercursussen. Deze cursussen zijn gebaseerd op de methode Taal aanbieden, Overnemen, Luisteren en Kijken (TOLK). Als ouder leer je hier strategieën aan die de taalverwerving en ontwikkeling van kinderen ten goede komt, zowel bij één- als meertalige kinderen. Samen met Hazal en aan de hand van de mogelijkheden van het kind, wordt ernaar gestreefd de taalachterstand te voorkomen en onderwijskansen te vergroten.

Om kwaliteit te waarborgen is ze lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en wil ze zich blijven bijscholen.

Lees meer Lees minder

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.Deze specialist is ook werkzaam bij:
© 2021 Solvo B.V.