Over de specialist

Christa te Winkel is logopedist bij Logopedie Direct. Ze voltooide de opleiding Logopediewetenschappen aan de Universiteit Utrecht, waarna ze haar loopbaan begon in het speciaal onderwijs. Hier deed ze veel ervaring op met zeer moeilijk lerende kinderen, bijvoorbeeld met het syndroom van Down, PDD-NOS of een Autisme Spectrum Stoornis. Sinds 2001 is ze als zelfstandig logopedist werkzaam.

Christa is gespecialiseerd in de volgende gebieden:

- Klinische Linguïstiek (met een specialisatie in taalstoornissen)
- Preverbale Logopedie (bijvoorbeeld bij eet- en drinkproblemen bij jonge kinderen)
- Hanen Ouderprogramma (voor ouders die kinderen willen ondersteunen in communicatie en taal)
- Dyslexie (met name met de methode ‘Klanken in Kleuren’)
- Stemtherapie (b.v. nasaleermethode)
- Woordvindingsproblemen

Christa is toegewijd en ambitieus. Zo is ze naast haar werk in de praktijk betrokken bij diverse andere aspecten van logopedie. Zo was ze tot 2016 hogeschooldocent op de Hanzehogeschool in Groningen, werkte ze aan een prijswinnend project Taaldiagnostiek en is ze jurylid van de Bachelor Logopedieprijs Nederland (BLPN). Daarnaast organiseert ze bij- en nascholing bij de dr G.J. van Hoytema Stichting.

Christa is lid van de Nederlandse Vereniging voor Klinische Linguïstiek, de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en diens Register Dyslexie.

Lees meer Lees minder

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.Deze specialist is ook werkzaam bij:
© 2021 Solvo B.V.