KNO-arts Amsterdam - Marcel Copper - Ruysdael Clinics
KNO-arts Amsterdam - Marcel Copper - Ruysdael Clinics
KNO-arts Amsterdam - Marcel Copper - Ruysdael Clinics

Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Let op! Om een afspraak te maken heb je een doorverwijzing van de huisarts nodig.
Type afspraak
Ruysdael Clinics
Ruysdaelstraat 49 A1 - unit D, 1071 XA Amsterdam
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Dokter Marcel Copper is een zeer ervaren en gerenommeerd KNO-arts en hoofd/hals-chirurg die werkt in de Ruysdael Clinics in Amsterdam.
In de Ruysdael Clinics houdt dokter Copper zich ondermeer bezig met het behandelen van patienten met slaapapneu (ook OSAS genoemd). Hij heeft zich ontwikkeld tot expert op dit gebied en heeft zich ook bekwaamd in diverse operatieve ingrepen om slaapapneu te verhelpen. Dokter Copper vindt het belangrijk dat de patient snel weet waar hij aan toe is. Het onderzoek om te bepalen of je slaapapneu hebt, heeft in de Ruysdael Clinics daarom een korte doorlooptijd. Intake, onderzoek én uitslag binnen drie weken.

Dokter Copper is gespecialiseerd in:
- Snurken en slaapapneu
- Problemen met de stem en stembanden
- Slikstoornissen

Dokter Copper studeerde geneeskunde aan de Universiteit Leiden. Zijn specialisatie tot KNO-arts volgde dokter Copper in het VU Medisch Centrum in Amsterdam.
In 1998 promoveerde dokter Copper in het VU Medisch Centrum. Hij deed een vervolgopleiding tot hoofd/hals-chirug in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam.
Dokter Copper heeft tientallen wetenschappelijke publicaties op zijn naam staan en houdt zeer regelmatig voordrachten op nationale en internationale KNO congressen. Tijdens zijn loopbaan heeft hij diverse prijzen gewonnen voor zijn onderzoek en publicaties.

Dokter Copper wordt door zijn patienten omschreven als een goed luisterend arts. Hij streeft er naar voor iedere patient maatwerk te leveren in samenspraak met de patient en in samenwerking met collega artsen. Hij is deskundig en onderneemt snel actie als dat nodig is.

Marcel houdt van zeilen en tochten maken op z’n motor. Hij gaat ook graag naar kunsttentoonstellingen.

Lees meer Lees minder
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

KNO-arts Amsterdam - Marcel Copper - Ruysdael Clinics
KNO-arts Amsterdam - Marcel Copper - Ruysdael Clinics
KNO-arts Amsterdam - Marcel Copper - Ruysdael Clinics

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.© 2022 Solvo B.V.