KNO-arts Amsterdam - Hans Mahieu - Ruysdael Clinics
KNO-arts Amsterdam - Hans Mahieu - Ruysdael Clinics
KNO-arts Amsterdam - Hans Mahieu - Ruysdael Clinics

Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Let op! Om een afspraak te maken heb je een doorverwijzing van de huisarts nodig.
Type afspraak
Ruysdael Clinics
Ruysdaelstraat 49 A1 - unit D, 1071 XA Amsterdam
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Professor Mahieu, werkzaam in de Ruysdael Clinics in Amsterdam, is een internationale autoriteit op het gebied van aandoeningen van het strottehoofd. Hieronder vallen problemen met de stem en stembanden en verslik- en slikproblemen. Met meer dan 30 jaar ervaring is hij een expert in verschillende behandelingen van stembanden. Vaak gebeurt dit onder lokale verdoving zodat de verbetering van de stem direct gezien kan worden. Hij is veelgevraagd arts voor mensen die hun stem professioneel gebruiken, zoals zangers en sprekers. Prof. Mahieu is de bedenker van diverse operatieve ingrepen in het gebied rond het strottehoofd, en wordt wereldwijd beschouwd als strottehoofd-expert bij uitstek.

Prof. Mahieu is gespecialiseerd in:
- Problemen met de stem en stembanden
- Behandeling van zangers en professionele sprekers
- Slikstoornissen
- Slokdarmscopieën

Prof. Mahieu werd opgeleid tot KNO-arts in Groningen en promoveerde daar in 1988. In 1995 werd hij benoemd tot hoogleraar Keel- Neus en Oorheelkunde en Heelkunde van het Hoofd- Halsgebied aan de Vrije Univiersiteit in Amsterdam. Vanaf 2015 is hij emeritus hoogleraar.
Zijn onderzoeksloopbaan omvat vele tientallen publicaties en diverse boeken. Ook heeft hij tientallen prijzen gewonnen. Hij is enkele malen genomineerd tot beste KNO-arts van Nederland.
Prof. Mahieu is veelgevraagd spreker op nationale en intenationale congressen en symposia. Hij is bestuurlijk betrokken geweest bij verschillende intenationale verenigingen en adviesgroepen.

Prof. Mahieu wordt door zijn patienten omschreven als een zeer deskundig en geduldig arts die tot het uiterste gaat om zijn patienten te helpen. Patienten hebben veel vertrouwen in hem.

Hans zeilt graag op de Friese Meren en houdt van een goed glas wijn.

Lees meer Lees minder
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

KNO-arts Amsterdam - Hans Mahieu - Ruysdael Clinics
KNO-arts Amsterdam - Hans Mahieu - Ruysdael Clinics
KNO-arts Amsterdam - Hans Mahieu - Ruysdael Clinics

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.© 2022 Solvo B.V.