In de media

Solvo in de media volgen? Op deze pagina vind je een overzicht van alle artikelen en items in de media die zijn verschenen over solvo.nl en haar partners.


Nieuws

Funda-oprichters willen nu groot worden in de zorg

Het Financieele Dagblad

7 september 2016

"Op zoek naar de goedkoopste fysiotherapeut in de buurt? Of gewoon naar een tandarts die vanavond nog een plekje heeft? Veel patiënten zullen met dergelijke zoekvragen terechtkomen op Google. Maar daar hopen Marijn Pijnenborg en Marque Joosten, medeoprichters van huizensite Funda, verandering in te brengen met het nieuwe platform Solvo."

Lees hier

Column

Arts en Auto

8 september 2016

"Er zal nog heel wat tijd overheen gaan voordat Solvo staat als een huis, maar in de kern is het een interessant idee. Solvo is het geesteskind van de mensen die eerder Funda bedachten. Ze hebben gelijk als ze stellen dat informatie over zorgverleners nu op internet heel erg versnipperd is en dat nog nauwelijks inzicht bestaat in de kwaliteit of de kosten van een behandeling."

Lees hier
 

Funda-oprichters zijn zoekwebsite voor zorg gestart

Skipr

7 september 2016

"Marijn Pijnenborg en Marque Joosten, medeoprichters van huizensite Funda, zijn een nieuwe website gestart waarop allerlei zorgaanbieders kunnen worden gevonden. Het nieuwe platform heet Solvo en is al online."

Lees hier
 
 

Media

Ben je journalist en wil je meer weten over solvo? Of wil je spreken met een woordvoerder? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens.