Huid en Laser Utrecht
Herculesplein 271, 3584AA Utrecht
Wij zitten gevestigd in het voetbalstadion Galgenwaard bij ingang Oost. kunt voor de deur van de kliniek parkeren. Volg hiervoor het adres en huisnummer Herculesplein 271.
Bekijk praktijkgegevens
Prijzen
  • Consult
    Een consult bij de huidtherapeut is gratis en vrijblijvend
    Gratis
    30 min
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Dr. Nora Hendriks is een Nederlandse huisarts met een zeer ruime ervaring en sedert 2007 eigenaar van Clinica La Alegria. Ze is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en de Universiteit van Antwerpen. Naast de studie huisartsengeneeskunde volgde zij meerdere aanvullende opleidingen en specialisaties wat haar tot een all-round arts maakt.

Zo kan ze zich bijvoorbeeld, door haar brede interesses en vele extra studies, naast huisarts ook anti-agingspecialist noemen. Hierdoor kan ze veel nadruk leggen op preventie en gezond ouder worden.

In 1985 begon ze als huisarts in het Belgische Schoten. In 2004 vertrok ze naar Spanje waar ze in 2007 in Calpe ‘Clinica la Alegria’ opende. Het mooie zonnige Spanje is inmiddels al lang haar thuis, al houdt ze toch ook nog maandelijks op diverse locaties in Nederland spreekuur.

Dr. Nora Hendriks staat bekent om de persoonlijke aandacht, de op maat gemaakte behandelingen en de tijd die voor iedereen wordt genomen.

Ze heeft patiënten uit diverse landen die ze in het Nederlands, Spaans, Engels, Duits en Frans te woord staat.

Huisarts Utrecht - Nora Hendriks - Huid en Laser Utrecht
Huisarts Utrecht - Nora Hendriks - Huid en Laser Utrecht
Huisarts Utrecht - Nora Hendriks - Huid en Laser Utrecht