Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Huidzorg Delft & Rijswijk
Van Rijnweg 9, 2286 KC Rijswijk
www.huidzorgdelft.nl
Bekijk praktijkgegevens
  • 0152561806Toon telefoonnummer
  • Toon op kaart
  • Openingstijden
Deze specialist is ook werkzaam bij:

Over de specialist

Annamarie van der Meulen is huidtherapeut en oedeemtherapeut bij Huidzorg Delft.

Ze heeft een post HBO opleiding IPL en Lasertherapie gevolgd aan de Hogeschool van Utrecht. Daarna heeft ze ook een post HBO opleiding Nazorg Huidtherapie bij brandwonden met succes afgerond. Je kunt onder andere bij haar terecht voor de volgende behandelingen:
- lasertherapie
- acne behandeling (acnetherapie)
- laserontharing
Ook is ze gespecialiseerd in het behandelen van oedeem, couperose en littekens.

“Mensen zich weer goed laten voelen in hun eigen huid is mijn dagelijkse beloning”

“Ik ben in 2007 begonnen bij Huidzorg Delft. Ik voelde meteen een band met deze veelzijdige praktijk. Ik heb er bewust voor gekozen om in verschillende praktijken te werken als huidtherapeut, om me zo optimaal te kunnen ontwikkelen. Alle nieuwe ontwikkelingen binnen de huidtherapie volg ik op de voet. De drive om de best mogelijke zorg te leveren is mij op het lijf geschreven; het was voor mij de reden om Huidzorg Delft in 2010 over te nemen.

Ik wilde deze praktijk verder uitbouwen naar een bloeiende praktijk met een hecht team dat met veel liefde voor het vak en waar we met de beste apparatuur werken. Ik ben in aanraking gekomen met het vak huidtherapie, omdat ik zelf veel last heb gehad van acné. Ik weet als geen ander hoe het is om je onzeker te voelen door een huidprobleem. Dus om iemand met een huidprobleem te kunnen helpen, zodat die mens zich weer goed voelt in zijn eigen lijf, is waar ik het elke dag voor doe.”

Ook zit Annamarie van der Meulen aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Huidtherapeut Rijswijk - Annamarie van der Meulen - Huidzorg Delft & Rijswijk
Huidtherapeut Rijswijk - Annamarie van der Meulen - Huidzorg Delft & Rijswijk
Huidtherapeut Rijswijk - Annamarie van der Meulen - Huidzorg Delft & Rijswijk
Huidtherapeut Rijswijk - Annamarie van der Meulen - Huidzorg Delft & Rijswijk