Huidtherapeut Haarlem - Melanie Kuys - Derma2Care | Haarlem
Huidtherapeut Haarlem - Melanie Kuys - Derma2Care | Haarlem
Huidtherapeut Haarlem - Melanie Kuys - Derma2Care | Haarlem

Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak
Prijzen
  • Consult
    Kosteloos
    Gratis
Bekijk alle prijzen van de praktijk
Derma2Care | Haarlem
Rozenstraat 7 , 2011LS Haarlem
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

OPLEIDING
Schoonheidsspecialiste niveau 3
Allround schoonheidsspecialiste niveau 4
HBO Bachelor of Science Huidtherapie

TRAININGEN
Zo Skin Health
HUYD

STAGES
Dr Tadlea Heerhugowaard
Dermavita Zaandam
Afdeling Wondverpleging Slotervaartziekenhuis

COMMISSIES
NVH Kwaliteitskring 6

Waarom ben je huidtherapeut geworden?
Na mijn middelbare school wist ik niet meteen wat ik wilde gaan doen. Ik vond het cosmetische en medische allebei erg leuk. Ik heb gekozen om de opleiding Schoonheidsverzorging te gaan doen omdat ik deze in 1 jaar kon afronden. Het jaar daarop ben ik begonnen met de opleiding Huidtherapie omdat ik dit een goede aanvulling vond op de kennis die al had opgedaan op de opleiding schoonheidsverzorging.

Werken als huidtherapeut is nooit saai, het is vernieuwend en uitdagend en voor iedere cliënt is er een behandelplan op maat. Ik ben tot op de dag vandaag nog steeds heel blij met mijn keuze en doe met veel plezier mijn werk.

Heb je zelf weleens last van huidklachten?
Ik heb zelf nog nooit last gehad van huidproblemen. Met mijn lichte huid moet ik wel voorzichtig zijn met de zon. Gelukkig weet ik als huidtherapeut als geen ander hoe je je goed kan beschermen.

Welke behandelingen onderga je zelf?
Ik onderga af en toe een peeling om mijn huid in goede conditie te houden. De vaatjes op mijn benen heb ik laten behandelen middels LP Nd yag laser. En als laatste de vetbevriezingsbehandeling, hiermee bevries je plaatselijk vetcellen waardoor je vet verliest. Het is fijn om de behandelingen eerst zelf te ervaren zodat je weet wat de cliënt ervaart. Zo kun je mensen beter voorlichten en adviseren.

Lees meer Lees minder
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Huidtherapeut Haarlem - Melanie Kuys - Derma2Care | Haarlem
Huidtherapeut Haarlem - Melanie Kuys - Derma2Care | Haarlem
Huidtherapeut Haarlem - Melanie Kuys - Derma2Care | Haarlem


Deze specialist is ook werkzaam bij:
© 2022 Solvo B.V.