Delft - Huid & Laserkliniek Delft
Delft - Huid & Laserkliniek Delft
Delft - Huid & Laserkliniek Delft
Delft - Huid & Laserkliniek Delft

Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak
Prijzen
 • Intake
  Op aanvraag
  GRATIS
 • Acne behandeling (acnetherapie)
  45,00
  Vanaf
 • Camouflagetherapie
  45,00
 • Coagulatie
  40,00
  < 15 min.
 • Elektrisch epileren
  30,00
  < 15 min.
 • Lasertherapie
  Fractional Laser Littekens
  125,00
 • Tattoo verwijderen
  60,00
  Vanaf
 • Laserontharing
  60,00
  Vanaf
Adres
Nassaulaan 155, 2628 GE Delft

Over de praktijk

Bij Huid & Laserkliniek Delft kun je terecht voor verschillende soorten huidtherapie, behandelingen met botox en fillers, ooglidcorrectie zonder operatie (plasmage) en pedicure. We proberen je zo goed mogelijk te helpen, zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten. Dat begint met een goede intake. Weten wat er speelt, wat je wensen en klachten zijn en welke behandelingen je al eerder gehad hebt.

De kliniek is zeer goed bereikbaar vanaf de A13 en ligt dicht bij het stadscentrum van Delft. Tevens zijn er voldoende gratis parkeerplekken beschikbaar.

Enkele specialismen binnen de praktijk:
- Acnetherapie
- Beenvaatjes (spataderen / besenreiser)
- Couperose
- Laser ontharing
- Littekentherapie
- Rosacea
- Pigmentvlekken
- Peelings
- Steelwratten

Wij bieden een breed scala aan behandelmogelijkheden. Medisch gezien kun je bij ons terecht voor aandoeningen zoals bijvoorbeeld acne, overbeharing in het gelaat, littekens na een trauma, voor wijnvlekken of de pigmentaandoening zwangerschapsmasker (melasma). Het verwijderen van storende huidoneffenheden wordt hier veelvuldig uitgevoerd.

In onze kliniek maken we gebruik van de M22 laser van Lumenis. Een krachtig laser- en IPL-platform, waarmee alleen huidtherapeuten en artsen mogen werken. De laser heeft 4 handstukken, waarmee we 34 verschillende aandoeningen kunnen behandelen. Het apparaat staat in veel ziekenhuizen en we zijn dan ook trots dat wij nu ook vanuit hartje Delft veel mensen ermee kunnen helpen.

De behandelingen van migraine, tandenknarsen en het overmatig transpireren van de oksels worden door de cosmetisch arts drs. Maikel Scheer uitgevoerd. Maikel is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Wij willen graag dat je je gehoord en gezien voelt en alle opties met je bespreken. Je kiest te allen tijde zelf voor een behandeling en als we elders een betere behandeling weten, zullen we je altijd doorverwijzen. We willen dat iedereen die bij ons onder behandeling is een prettig en veilig gevoel ervaart. Daarom delen we graag onze kennis van de huid met je, zodat je leert begrijpen hoe iets ontstaat en dus ook hoe het weer weg kan gaan.

Net als bij andere paramedische beroepen, zoals fysiotherapie, komt een aantal behandelingen van de huidtherapeut in aanmerking voor vergoeding. Als je een aanvullende verzekering hebt, kun je zelf de hoogte van het verzekerde bedrag terugvinden in de polisvoorwaarden.

Lees meer Lees minder
Delft - Huid & Laserkliniek Delft
Delft - Huid & Laserkliniek Delft
Delft - Huid & Laserkliniek Delft
Delft - Huid & Laserkliniek Delft

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.

© 2022 Solvo B.V.