Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Cosmetique Totale Delft
Hugo de Grootstraat 35, 2613 VN Delft
Bekijk praktijkgegevens
Deze specialist is ook werkzaam bij:

Over de specialist

Juliette Versteegh is huidtherapeut bij Beaumel in Delft. De praktijk Beaumel is aangesloten bij Cosmetique Totale. Juliette heeft de opleiding Huidtherapie afgerond aan de Haagse Hogeschool in 2016. Sinds het afronden van haar opleiding heeft ze een verkoop training en producttraining dermaceutic gevolgd. Verder staat ze ingeschreven bij de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staat ze in het kwaliteitsregistratie handtherapeuten.

Juliette Versteegh behandelt diverse huidklachten als huidtherapeut.Ze vindt dat als er een huidbehandeling nodig is, het eigenlijk al te laat is. Liever ziet ze dat er voor de behandeling maatregelen waren genomen. Ze vindt het dan ook belangrijk om advies te geven aan de cliƫnt om huidklachten te voorkomen. Ze zal tijdens de behandeling tips geven om huidklachten te voorkomen en de huid in de toekomst gezond te houden.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis

Huidtherapeut Delft - Juliette Versteegh - Cosmetique Totale Delft
Huidtherapeut Delft - Juliette Versteegh - Cosmetique Totale Delft
Huidtherapeut Delft - Juliette Versteegh - Cosmetique Totale Delft