Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Cosmetique Totale Alphen
Utrechtstraat 108, 2408 GS Alphen aan den Rijn
Bekijk praktijkgegevens
Deze specialist is ook werkzaam bij:

Over de specialist

Lisette Muller is huidtherapeut bij Cosmetique Totale in Alphen aan den Rijn. Lisette is aangesloten bij Cosmetique Totale. Ze heeft de opleiding Huidtherapeut afgerond aan de Hogeschool Utrecht in 2011. Sinds 2011 heeft ze diverse trainingen gevolgd. De volgende trainingen heeft ze onder andere gevolgd om haar kennis te verbreden: dermaceutic, laserveiligheid en communicatie/verkoop trainingen. Verder is ze aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Het doel van Lisette Muller tijdens haar behandelingen is om je zo snel mogelijk van je klacht af te helpen. Dit doet ze door eerst een relatie op te bouwen en samen een behandelplan op te stellen. Vervolgens wordt het behandelplan uitgevoerd. Na de behandeling vindt ze het geweldig als je gelukkiger wordt door de verbeteringen aan de huid.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis

Huidtherapeut Alphen aan den Rijn - Lisette Muller - Cosmetique Totale Alphen
Huidtherapeut Alphen aan den Rijn - Lisette Muller - Cosmetique Totale Alphen
Huidtherapeut Alphen aan den Rijn - Lisette Muller - Cosmetique Totale Alphen