Adres
Dijkgraaf 79, 1689 WG Zwaag
Onderdeel van...
Prijzen
 • Consult
  Fysiotherapeutische behandeling
  30,00
 • Screening
  Zonder verwijzing voor intake
  11,00
 • Intake
  Zonder verwijzing
  44,00
 • Intake
  Met verwijzing
  45,00
 • Mensendieck therapie
  Behandeling door onze oefentherapeute
  30,00
  25
 • Hooikoortstape
  10,00
  10
 • Sportmassage
  30,00
  30
 • Triggerpoint therapie (myofasciaal)
  30,00
  25

Over de praktijk

Fysiotherapie B&O is een toonaangevende fysiotherapiepraktijk in Zwaag aan Dijkgraaf 79. Dit is tijdelijk totdat het Gezondheidscentrum in de wijk is gerealiseerd.

De werkzame therapeuten zijn Daniëlle, Thessa en Kimberly.
Daniëlle is een professionele en hoogopgeleide fysiotherapeute. De specialiteiten van Daniëlle Galis zijn: kniegewricht, massage, medical taping, dry needling, orthomoleculaire therapie, oefentherapie, orthopedische revalidatie en litteken behandeling.
Thessa van den Heuvel is fysiotherapeute en tevens afgestudeerd manueel therapeute. Zij heeft veel kennis van de gewrichten en heeft een passie voor de rug en nek.
Kimberly Beerepoot is afgestudeerd oefentherapeute, zij kan u helpen bij klachten maar ook preventief om klachten te voorkomen.

Het maken van een afspraak is mogelijk op maandag, donderdag en vrijdag. Op donderdag heeft u de mogelijkheid om ook in de avond te worden behandeld.

Fysiotherapie B&O heeft contracten met alle zorgverzekeraars, in het geval er geen sprake is van een aanvullende verzekering dan is het ook mogelijk om de behandeling zelf te betalen.

Zwaag - Fysiotherapie B&O Zwaag
Zwaag - Fysiotherapie B&O Zwaag
Zwaag - Fysiotherapie B&O Zwaag
Zwaag - Fysiotherapie B&O Zwaag
Zwaag - Fysiotherapie B&O Zwaag
Zwaag - Fysiotherapie B&O Zwaag
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.