Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Bekkenfysiotherapie Sanne v. Wageningen
Jagersingel 1, 3707HL Zeist
Diakonessenhuis Zeist
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Sanne van Wageningen is als praktijkhouder manusje van alles.

Mijn passie is het begeleiden van mensen die zich in het traject bevinden van klacht naar oplossing. Het zoeken naar oorzaken en factoren die van belang zijn voor begrip en acceptatie, en vervolgens het uitzetten van een route om de gewenste en haalbare situatie te bereiken.
Het traject kan "kort en krachtig" zijn, als het volgen van de route goed te doen is door de persoon zelf. Soms duurt het wat langer, vooral als de hulpvraag of de diagnose complex is.

Er is veel scholing die het werk voor bekkenfysiotherapeuten extra interessant en veelzijdig maakt, omdat er nieuwe invalshoeken worden belicht. In de loop der jaren ben ik altijd erg gretig geweest in het volgen van die scholingen. Een paar voorbeelden die ik veel gebruik zijn: balans en stabiliteit training met behulp van de oefenbal, en met behulp van de REDCORD methode. Ook de PTNS methode (een methode voor overactieve blaasklachten) is een goede aanvulling op de basis behandeling.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.