Wezep - Fysiotherapie de Akker Wezep
Wezep - Fysiotherapie de Akker Wezep
Wezep - Fysiotherapie de Akker Wezep
Wezep - Fysiotherapie de Akker Wezep
Prijzen
 • Consult
  34,00
 • Manuele therapie
  40,50
 • Screening
  10,00
 • Intake
  50,00
 • Intake
  50,00
 • Consult
  55,00
 • Oefentherapie (Mensendieck en Cesar)
  30,00
 • Sportmassage
  25,00
 • Medical Taping
  12,50
Adres
Maisakker 40, 8091MZ Wezep

Over de praktijk

Fysiotherapie de Akker bevindt zich in Wezep. Deze locatie is de eerst geopende locatie van Fysiotherapie de Akker en inmiddels zijn zij uitgebreid tot 3 locaties.

Preventie en behandeling staat centraal bij Fysiotherapie de Akker, zij omschrijven de praktijk ook wel als vooruitstrevend. Een voorbeeld van de focus die zij hebben preventie is FysioSport, zij waren een van de eerste praktijken die dit product in huis hebben gehaald.

Fysiotherapie de Akker is op meerdere vlakken er vroeg bij. Zo waren zij een van de eerste praktijken die de Plus status van Achmea behaalden. Hierdoor zijn zij gekenmerkt in buiten het voldoen aan alle kwaliteitseisen ook een stap verder te doen. Om de kwaliteit niet uit het oog te verliezen vindt er om de twee jaar een audit plaats.

Een aanbod in brede beweegprogramma’s is bij de Akker aanwezig, op indicatie geheel of ten dele vergoed. Naast dat zij door de meerdere vestigingen op een multidisciplinaire manier samenwerken hebben zij ook veel orthopedische specialisten in huis. Voor orofaciale kennis en specialisme is ook de Akker het juiste adres. Buiten alle specifieke specialisaties kan je bij de Akker terecht voor nog veel meer deelgebieden zoals manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie, haptonomie, sportfysiotherapie, bekkenfysiotherapie en geriatrie fysiotherapie.

Fysiotherapie de Akker heeft samenwerkingsverbanden met orthopedische revalidatiepraktijken zoals Isala Zwolle, St. Jansdal Harderwijk en Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn.

Lees meer Lees minder
Wezep - Fysiotherapie de Akker Wezep
Wezep - Fysiotherapie de Akker Wezep
Wezep - Fysiotherapie de Akker Wezep
Wezep - Fysiotherapie de Akker Wezep
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.


Onderdeel van...
© 2022 Solvo B.V.