Vlaardingen - Hoogendam MTC
Vlaardingen - Hoogendam MTC
Vlaardingen - Hoogendam MTC
Vlaardingen - Hoogendam MTC
Prijzen
 • Screening
  13,30
 • Intake
  Intake en onderzoek (Na screening)
  28,50
 • Intake
  Intake en onderzoek (Na verwijzing)
  40,45
 • Algemene fysiotherapie
  29,00
 • Manuele therapie
  40,10
 • Kinderfysiotherapie
  43,50
 • Massage
  20,00
Adres
Willem Lodewijklaan 58, 3136 BT Vlaardingen

Over de praktijk

Hoogendam MTC is een fysiotherapiepraktijk in Vlaardingen. De specialisten bij Hoogendam MTC gaan met veel precisie te werk. Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van de klachten van de patiënt door aandachtig vragen te stellen en de patiënt te onderzoeken.

De specialisten bij Hoogendam MTC kijken daarbij niet alleen naar de klacht zelf, maar onderzoeken ook waardoor de klacht is ontstaan. Aan de hand van wat er uit dit onderzoek komt, wordt er dan samen met de patiënt een behandelplan opgesteld, een prognose gegeven en een afspraak voor een behandeling gemaakt.
De fysiotherapeuten geven tevens preventief advies en voorlichting om het bewustzijn over verantwoord bewegen te vergroten.

Je kunt bij Hoogendam terecht voor gecertificeerde OriGENE-therapie. Deze therapie is gericht op rugklachten, met name aspecifieke chronische rugklachten. Er wordt gebruikgemaakt van kracht- en coördinatietraining op een speciaal behandeltoestel.

Hoogendam MTC is gelegen in Vlaardingen aan de Willem Lodewijklaan 58.

Lees meer Lees minder
Vlaardingen - Hoogendam MTC
Vlaardingen - Hoogendam MTC
Vlaardingen - Hoogendam MTC
Vlaardingen - Hoogendam MTC
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.

© 2021 Solvo B.V.